lauantai 16. maaliskuuta 2013

Viimeinen harjoituspäivä . . .

 Siis periaatteessa eilen oli virallisen puolen harjoittelupäivä . . . ja tänään on sitten suoritetaan mäkimiesten ns. epävirallinen harjoitus, melkein saman kaavan mukaan. Vielä Talkkari elättelee toivetta, että olympilaisissa tulee hyppäämään . . . mitallille. Veli- venäläinenhän on myös Talkkarille tyrkyttänyt epävirallista koehyppääjän paikkaa, mutta Talkkarin mielestä; Kaikki tai ei mitään.

 Eli, että kaikki menisi nappiin on tuo valmentaja- Talkkarin akka käynyt ALKOssa hakemassa lastin viinaa. Ja kun kioskia ei ole murretavaksi (Tapaus Nykänen) niin akka on antanut luvan murtautua grillikatokseen, on kuulemma piillotanut muutaman askin tupakka ja kalikan kossua sinne. Pressuun sen on kietonut, että jotain rikottavaa olisi . . . Ja on tuo Talkkarin naaras myös ripustanut nyrkkeilysäkin vajaan, että Talkkari voi käydä lätkimässä sitä . . . (Tapaus Olli). Talkkarin valmentaja- akka on muutoinkin valmistautunut tulevaan iltaan . . . Oli jostain käynyt ostamassa ratsupiiskan ja kuolaimet. Talkkari kyllä jotenkin ymmärtää sen piiskan, mutta mitä helvettiä tuo akka tekee niillä kuolaimilla . . . arveluja on.

  Ensinmäinen pullo viinaa on jo hyvin tässä vajennut ja kunnon nousukunto alkaa tuntua . . . korvissa kohisee ja jalka alkaa pikkuhiljaa vippaamaan . . . ja hyviä ideoita syntyy koko ajan uusien harjoitusmetodien muodossa.

  Talkkari vaikenee, mutta vain hetkeksi tai siihen asti kunnes herää . . .  ties missä, mutta toivottavasti ei jostain ulkomailta . . . Äkkiäkös jonkun lentokoneen riipaisee alleen ja vaikka kesken on jäänyt lentäjän lupakirja . . . tai siis se kaatui siihen kun opettaja antoi ohjamet Talkkarille opasti käyttämään ohjaimia, kuin naisia . . . Talkkarihan käänsi koneen välittömästi selälleen . . .