maanantai 11. maaliskuuta 2013

Mökillä vol. 2

  On aika taas päivittää, yhdistettyä talviloma- ja harjoitusleirin päivätyskirjaa . . . Eli eilen meni ne sukset suoraan saunan lämmitykseen . . . ja nyt on sitten täynnä virtaa aloitettu parckour- harjoitukset. Toki aamusella tai viime yönä lähti olympia- komitealle Talkkarin kirje . . . jossa tuo naarani kertoi Talkkarin douppauksen alkomahoolilla ( Talkkarin salainen lisäys: rohkeutta lisää) sekä ettei tule osallistumaan ainenkaan isoon mäkeen Sotsissa . . . Mutta takuuvarmasti ja kun komitea esityksen mukaan ottaa Parckourin mukaan ao. kinkereihin, niin Talkkari osallistuu ja voittaa automaattisesti lajin ensinmäisen mitallin Suomeen . . . Mutta lie sekin annetaan etelä- eurooppaan . . . tukemaan paikallisia pankkeja.

  Ensinmäiset harjoitukset on suoritettu . . . ja ihan vahingossa. Talkkari kun oli menossa paskalle pihan perälle, niin tuli kuistilla vähän liukasteltua, jotenkin grillikatoksen katolta Talkkari löysi itsensä. Ja toki piti gliimaksina suorittaa ns. URHON- hyppy paljuun . . . Muuten kaikki olisi mennyt hyvin, mutta naarani eei ihan ollut ajantasalla tilanteessa . . .
  Lääkärin mukaan: Ei murtumia, muuten kuin unelmat . . . toistaiseksi. Ja eiköhän huomisella Talkkari aloita harjoitukset uudelleen . . . ilman sitä hajonnutta paljua.