torstai 21. maaliskuuta 2013

Sairasta . . . todella sairasta.

  Jaahas, tänäänköhän se Tukiaisista nuorempi ja kevyempi, pääsee sairaalasta. Näin kuulemma väittää tämä tuhdimpi ja vanhempi Tukiaisista, peräti oman tulkintansa mukaan neljän (4) L:n ylioppilas. Kaippa se on pätevöittänyt glamourisesti päättelemään keuhkoveritulpan paranemisajan. Samoin farmalogiassa Tuhti on aivan toisella tasolla, kuin normikansalainen tai apteekkari . . . Kyllä sekakäyttäjä tietää.

  Talkkari on vähän tuttujen lääkärien kanssa pitänyt palaveria ja yksissä tuumin ovat todenneet, että ei ao. hommasta selvitä muutaman päivän sairaalakäynnillä tai sitten kyseessä on ihmeparaneminen. Pikemminkin Kooman hoitamaton 1- luokan diabetes on taas syypää sairaalakäyntiin, mitä todennäköisemmin tai sitten on vaan ottanut pillereitä ja viinaa väärässä järjestyksessä.

 Liekö on jo jonkun vedonlyöntitoimiston toimesta on avattu veikkauskohde, milloin "Kooma" heittää lusikkansa nurkkaan viimeistä kertaa. Entisen Esson baarin kanta- asiakkaat ovat kuulemma alkaneet epävirallisen vedonlyönnin ja Talkkarin saamien vinkkien mukaan tämän vuoden puolella tai ensi vuoden alkuun on suurin osa arvauksista tehty. Samaan syssyyn on ollut ikuisuuskysymys, milloin Tuhdista tulee hoikempi . . . ei veikkauksia tälle vuosikymmenelle.
  Samaisessa paikassa on miesten wc:n käyttö saatu minimoitua . . . muutama kuva Tuhdista- Tukiaisesta on laitettu seinille. On paperinkin kulutus vähentynyt minimiin, ei ole tarvinnut viedä Embo- rullaa moneen viikkoon.

  Mutta jos kyseessä on ihmeparaneminen, niin miksi ei "Kooma" sitten kera Tuhdin järjestä rukouspiirejä, jotka parantaisivat diabeteksen ? ? ? Ja /tai sitten kummallekin löytyisi se Miamilainen multimiljonääri mies ? ?