torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäisnoitia . . .

  Tässähän alkaa pukkaamaan pääsiäinen oikein kunnolla päälle ja noidat luutineen alkavat lennellä taivaalla. Toivotaan vaan, ettei tulisi sateita . . siinä olisi moni mirri märkänä. Talkkari onkin ajatellut tehdä melkein kaiken kattavan noita-akka katsauksen, perusteluineen.

  Kaisa (läski) Liski: Tuo "kiinteistökuningatar" joka yritti omaa firmaa mutta, takkiin tuli 300 000 euroa ja kiltisti pysynee toisten leivissä. On hetken hiljaisuuden jälkeen taas äänessä:  kertoo joutuneensa edellisessä avioliitossaan perheväkivallan uhriksi. Kaisa Liskin mukaan hänet teljettiin muun muassa kolmeksi päiväksi panttivangiksi kotiinsa. Toki erittäin tuomittavaa, mutta ompahan ihmisillä taas kauhisteltavaa pääsiäisen ajan.
  Luuta mallia: XL.

  Martina Aitolehti: Tuo erään tosi-tv: kiroileva ja oikutteleva tähdykkä, joka epätoivon vimmalla yrittää yh- äitinä ( ex- salarakkaana) itseään saada kuosiin ja kamppailee myöskin ulosottovelkojensa kanssa. Mitään isompaa potentiaalia uuteen sarjaan ei ole tiedossa . . .
 Luuta mallia: L

 Ja seuraavat ovatkin olleet jostain kumman syystä hiljentyneet: Super- Marjo, Kalinaisen Henna . . . mutta yrittelijöitä riittää pilvinpimein. Ja niistä myöhemmin, kun todellinen uutiskynnys ylittyy.


  Talkkari on jättänyt ihan viimeiseksi ja toki jo painonsa, sekä mediajulkisuuden takia Glamourisen Tuhdit- Tukiaiset.
  On kyliltä kuulunut, että Tukiaisen postilaatikkoa on vandalisoitu ja itse Isä- Tukiainen on lähtenyt pääsiäispupun loikalla perään, kumminkaan saamatta tekijää kiinni. Talkkari vähän arvelee, että näin pääsiäisen alla Juulia alias "Kooma" on kokeillut ennakkoohjautuvaa XXL- luutaa, mutta ohjausparametrit (ennakoi hidasta järjenjuoksua) ovat vielä hakusessa. Siinä on mitä todennäköinen syy tähän postilaatikko episodiin. Ja Pappa on siinä aamuyön tunteina ollut niin sekaisin, niin on tyttäriensä tapaan nähnyt harhoja.
  Ja maailmalta on tihkunut tietoa, että eräs supertähti on ottanut oppia ja jalostanut itse Galmourisen suuruuden ( Johanna Mia Maria) Tuhdin Tukiaisen tyyliä, nimittäin Nicky Minaj. Talkkari löysi yhden erittäin edstavan kuvan ao. supertähdestä:http://is13.snstatic.fi/img/978/1288551801143.jpg
  Talkkari on kysellyt Kyöpelivuoren noidilta sopivaa luutamallia, mutta ei ole oikein sopivaa löytynyt, joten Talkkari heittää lonkalta luudan mallia: 3x XXXXXL . Siis kolme kappaletta . . . 


 Jk. Kansan syvissä riveissä kuiskutellaan, että Glamourinen Hello Kitty-nauhatanssi Tonnikeiju Tukiainen olisi esiintymässä Kotkan Meripäivillä 2013 . . . Siispä Talkkari ei ole menossa sinne tänä vuonna.

Jk 2. Talkkari toivottaa kaikille naisille munarikasta pääsiäistä !