sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Talkkarin seksineuvontapalsta XXXX

 Näköjään on taasen Talkkarin aika avata neuvontapalstansa, on näet tullut sen verran paljon postia. Eli kaikessa lyhykäisyydessään ja toki talkkarimaiseen tapaan;

  Kysymys: Olen seurustellut miesystäväni kanssa puoli vuotta ja käytännössä viettänyt koko ajan hänen seurassaan. Minä haluaisin jo seksiä. 

  Talkkari vastaa: Kerta kysyjä on nainen, niin lyhyesti virsi kaunis; Ilmoita miehelle, että tänään haluat ja saat seksiä, oli hän paikalla tai ei. Toisaalta Talkkarilla ei ole kuvaa kysyjästä, niin parempi homma hoitaa pimennetyssä huoneessa, silmälaput silmillä . . . 

  Kysymys: Olen todella ujo poikien seurassa ja toisinaan vähän jännittynyt ja lievästi panikoitunut. Menen ihan lukkoon enkä tiedä mitä sanoa. Ikä 17 vuotta.

  Talkkari vastaa: Alkuun Talkkarilla meinasi mennnä jallukola väärää kurkkuun, kun luulona oli "Puuman" iskevän alaikäisi pojankoltiaisia. No, kyseessähän on naiseuden kynnyksellä oleva nuori neito. Mitä luultavimmin likka on neitsyt, joten sen ensinmäisen ritarin valinta lienee mietityttää. Eli vain hiukan alkoholia, että relaat, kokenut uros ja sopiva paikka. Se voi olla tai pitäisi olla joku rauhallinen ympäristö. Mutta, jos oikein villiksi meno halutaan menevän, niin auto, porttikonki tai kotibileet, muttei kirkko. Ja kun olet päässyt neitsyyden tuskasta, niin varmaan alkaa homma pelittämään. Talkkari ei ole kyllä käytettävissä, joten haaveet siihen suuntaan voi haudata.

  Kysymys: Minulla on hankala ongelma orgasmin saamisen suhteen. Olen ollut kuitenkin seksuaalisen halun osalta aktiivinen tosi nuoresta asti. 

  Talkkari vastaa:  Kirjeessä ilmeni, että kundi on aloittaut käteenvedon jo 11 vuotiaana ja varsinaisesti hommin oli päässyt 25 vuotiaana. Ja tässä neuvon tyhkää; Kerta nalli ei pala, kuin oman käden kautta niin kannaneee harkita käyntiä jos toista ns. alan ammattilaisen pakeilla, siellä missä se on laillista. Ne naiset ovat läpeensä tietäviä alasta ja sovitun ajan yli menee lisämaksu tai sitten sinut heitetään pihalle kulli kourassa. Panee se miehen ajattelemaan suoritusta, kerta olet maksanut. Ja norminaisten kanssa voit myöhemmin, ensin juottaa känniin ja sitten panna, sillä panee sekin vituttamaan jos ei nalli pala ja rahaa kuluu rutosti.
 Myöskin ajateltavissa on, jos löydät kivan likan . . . käyttää sen kättä, että mälli lentää . . .