tiistai 12. maaliskuuta 2013

Julkkisplöräys . . .

  Mikä laulaen tulee, niin se viheltäen menee on vanha sanonta. No, "kiinteistökuningatar" K. Liski on kusessa ulosottoviranomaisten kanssa ja kumminkin panee tuulemman siten, että 5 tonttua lipeää käsistä alle tunnissa ja kuulemma kuukaudessa menee talouden pyörittämiseen 10 tuhatta .
  Kaisan pitäisi mennä siihen ohjelmaan mukaan, kerta turpaansa ja levenevää persettään haluaa näyttää telkkarissa, jossa ylivelkaantuneet ja muutoin holtittomasti rahaa käyttävien taloutta laitetaan kuntoon.
  Samaa reality- ohjelmaan sopisi myös omalla erittäin painavalla olemuksellaan Barbi- lookilla varustettu Tukiainen, siis se tuhdimpi, verottaja kun muisti pikkuisella jälkiverolla. Keikkaa kuulemma pukkaa, mutta lienee osa niistä maksetaan ns. tiskin alta, kas kuohareissa  jotenkin on pysyttävä, mutta aitoon shampanjaan ei ole varaa.. Tuhdilla oli naistenpäivän teemana, toki ajankohtainen asia aina, naisten pahoinpitely. Siis miesten tekemänä, Tuhti vaan siskonsa kera on taas autuaasti unohtanut omat tekosensa . . . langetetut ja sitä odottavat. Kannataisi niin Tuhdin, kuin Koomankin ajatella vanhaa sanontaa raamatusta; Ken miekkaan tarttuu, niin siihen hukkuu . . .

 Hetkutusrintamalla alkaa kohta olla ahdasta, sillä Tauno "Tauski" Peltonen on ponkaissut pystyyn BllackPumas nimisen "tanssiryhmän" Tummilla tytöillä on varmaan rytmi veressä verrattuna vaikka Glamour Dolls ja mitä muita niitä olikaan. Talkkarilla on pienen pieni kutka, että keppiä ja porkkanaa Taukki käyttää ja sopivasti tytöt on tummia. Talkkari perustaa arvionsa edellisten vaimojensa murjomisiin, jopa hääyönä ja kyseessä ei ole sen riippuvan tai roikkuvan "nahkanuijan" heiluttaminen . . .

  Talkkarikin tulee odottam "kieli pitkällä" tulevaa kevättä ja kun vielä kuuma kesä on odotettavissa, niin tullaan näkemään mikä "tanssi"ryhmä vähentää vaatetusta rajuiten. aan
  Tukiaisten glamourinennauhabarbi-. tanssi karkki- rintaliiveineen ei kuulu siihen joukkoon. Ja osin Tuhti on myös suoraan vaikuttanut suurella olemuksellaan siihen, että syömme noin 12 kiloa karkkia vuodessa . . . .