torstai 14. maaliskuuta 2013

Mökillä vol. 5

  Talkkarillekin on sarastanut uusi aamu ja uudet haasteet on harjoittelussa edessä. Valitettavasti suuresta kaluston kulumisesta ( 2x sukset, 1x pulkka jns.) Talkkari on nyt joutunut suuntautumaan harjotteissaan vähän sivuun itse lajissa. Akka ei kyllä anna ottaa käteen mitään terävää ja/ tai raskasta, keksi nyt siinä kunnon kohotusta.
  Eilinen tyhjennysharjoitus oli vailla vertaansa . . . mitä nyt pitkäsylki ja ripulipaska lensivät samanaikaisesti. Suurella varmuudella taitaa olla niin, että akka  siinä iltasella vapaaehtoisesti juotattatti Talkkarille sen viimeisen viinakalikan ja laittanut siihen jotain oksennutlääkettä. Mutta mitiä hätejä tässä . . . aamukusella käydessään huomattavan hoikistuneena Talkkari huomasi vajan takana potkukelkan . . .
  Jollei olympia- mitallia Talkkari saa hankkia, niin pitää sitten hankkia MM- mitalli potkukelkkailussa. Täytyy vaan vähän tuunata se potkukelkka kisakuntoon . . . Onneksi täällä on hitsausvehkeet ja Talkkarihan on kätevä käsistään . . . muuallakin kuin akkojen perseitä räplätessä.
  Jalaksia lienee pitää lyhentää tai sitten pidentää, no hätä keinot keksii . . . vauhdissa irroitettavat katkopalat jalaksiin. Eteen täytyy laittaa jonkinmoinen spoileri ohjaamaan ilmanvastus hallitusti kelkan yli ja jotenkin täytyy keksiä, miten sen downforce:en järjestää, ettei kelkka nouse lentoon kovassta vauhdissa. Täytynee tässä asiassa Talkkarin kääntyä jonkin F- 1 tallin puoleen, pääsehän sitten varmaan myös kokeilemaan tuulitunnelia.

  Jotein tuo Talkkari akka kalkattaa kuistilla, kun ensinmäisiä vetoja Talkkari vetelee edestakaisin mökkitiellä . . . Olisi sittenkin pitänyt alkupäässä jättää se puomi auki . . . Nyt Talkkari joutuu sen raahaamaan pajalle ja oikomaan sen mutkan . . . ja korjaamaan potkukelkan istuonosan. Sattumuksella on Talkkarilla näemmä alkanut tämä uusi talviurheilulaji ja niin reisiin sattuu helvetisti . . . Olisi siitä entisestä harrastuksesta ollut hyötyä, jos Talkkari olisi saanut harrastaa sitä vähän pidempään. Talkkari olisi ponkaissut sen puomin yli ja jatkanut matkaa sujuvasti lähibaariin päiväkaljalle.