tiistai 6. maaliskuuta 2012

ATK = aina takuulla kusettaa ? ? ?

  Johan on mennyt ammattiyhdistysliikkeen sisäiset sekoilut turvallisesti farssin puolelle. Pelle jos toinen esittää ajatuksiaan ja tuntemuksiaan julkisuudessa ja lehdistö vielä heittää siihen oman mausteensa mukaan.
  Viimeisin naurun aihe on H. Ahteen asumisjärjestelyt, on kuulemma vuokralla liikkeen omistamassa luukussa ja vieläpä salaillaan vuokran hintaa.  Jos homma on linjassa muiden paljastettujen vuokrien kanssa, niin hiukka yli 1000 euron vuokraa maksaa Ahde.. Toki työnantaja voi / saa ja kompensoikin vuokria, kun työntekijöitä halutaan saada ja sitouttaa. Talkkarikin muistaa, kun huoltoyhtiön kämppään muutti, niin toki hieman halvempi oli vuokra, mutta kummasti se rauhoitti haluja lähteä ehkä leveämmän mutta epävarmemman leivän perään. Mutta verokarhu kyllä muistaa olla osilla tässäkin asiassa.

  Onkohan kyseessä kahden persoonan, kieron savolaisen ja hämeen hitaan yhteentörmäys ? ?  Rätyhän on tunnetusti vaikean persoonan omaava henkilö ja kun Auto- ja kuljetusalanliittoa ohjailee ilman ajokorttia, niin Hilkan kämpän sijainti työpaikan läheisyydessä nyppii. Joutuu mies käyttämään vaihtoehtoisia kulkuneuvoja, kuin apostolin kyytiä. Ei pääse mies, kehua retostelemaan että olisi avittamassa ilmaston lämpenemisen estämistä.
  Olisi Hilkan pitänyt, entisen päiväkodin johtajan pystyä tällainen vastarannan kiiski saada kuriin, vai olisiko ollut ao. toimessa(kin) ihan puolison poliittisin perustein valittuna. Onhan se kansanedustajan / ex- ministerin puolison titteli parempi päiväkodin johtajana tai Lastenklinikan kummien toiminnanjohtajana, kuin parkettikosmetologi tai konkkaan menneen yrityksen vetäjä, kun duunarin pirtaan ei käy titteli kotirouva.   

 Ei sinänsä, Talkkarikaan ei hyväksy työpaikkakiusaamista ja puuttuu moiseen toimintaan tyrmäävän nopeasti. Jollei työpaikalla, niin sitten firman virkistyspäivillä. Vanha sanonta kun on vieläkin paikkansapitävä: Väkivalta kun lopettaa vittuilun.