keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Selittelyä selittelyn perään.

 Ensin sekoilee poliittiisen ohjauksen ja tahallisten kielikukkasten kanssa puolustusministeri Wallin. Siihen soppaan verrataan jopa Ilen ja Johanna The FAT Tukiaisen tekstari- kohua ja miten se alkaa Käteisen silmäkulma kastumaan, jos ja toivottavasti kun rantaruottalinen Wallin saa loparit hallituksesta. Liukas on perkele, vaarin sanoja lainatakseni kun matikkaa ujutti avannosta ylös. 
  Tukiainenkin on kuulemma lähtenyt Pariisiin ja siitäkin vielä helvetisti etelään johonkin 5 tähden hotelliin. Kun paikalliset väittävät Tuksin olevan joku blondi- Barbi, niin katsoessaan pakosti The FAT:n kuvaa ja laatta lentäen tämän takia, niin eittämättä tulee mieleen paikallisten arvostelukyvyttömyys tai sitten sielläpäin pidetään ns. läskimmistä likoista. Talkkarin kaverin salapoliistoimiston mukaan nämä faktat huomioonottaen kyseessä ei voi olla muu kuin Afrikka. Olisi kyllä sisäpoliittista tilausta käyttää Tukiaista, että parilla tekstarilla saataisiin Wallin näppärästi kammettua pois ja toisaalta The FAt voisi vaikka apuun valjastaa Ruottissa asuvat vanhempansa ja yhden siskon . . . ei tulisi ns. kielellisiä ymmärtämysongelmia asiassa.

  Mutta paremmaksi vetää "joku" kirjailija Katja Kettu, väittämällä tulleensa melkein siepatuksi vuonna 2008. Talkkarikin melkein uskoo selitystä, mutta muutamalta tutulta poliisilta tuli kysytyksi asiasta, niin ymmällä olivat asiasta. Ja virallisemmankin tiedon mukaan, mitään tietoa ao. jutusta ei ole edes laitoksen paskahuussin seinällä. Tosin eipä ihmetytä tämän "kirjailijan" taso . . .  Vihreään lankaan ( aatteelliselle perustalle pohjautuva Vihreän liiton poliittinen äänitorvi ), Voimaan (  yhteiskunnallis-kulttuurinen ja vasemmistolainen julkaisu ) ja Vegaiaan ( vegaanien äänitorvi ) ja sorry turkkulaiset . . . myös Turun Sanomiin on tämä sepustanut juttujaan.
  http://www.iltasanomat.fi/viihde/kirjailija-katja-kettu-selitteli-selittelyaan/art-1288456543209.html

Ei tule tasapeliä tässä kilpailussa, sillä Katjalla on ollut Ketunhäntä kainalossa, kun sopivasti juuri kirjansa julkistamisen aikoihin paljasti oletetun sieppausyrityksensä. Jos tämä olisi tapahtunut Johanna The FAT Tukiaiselle, niin . . .  no antaa olla.