tiistai 27. maaliskuuta 2012

MILF

 Kyseinen slangi- ilmaisun akronyymi pompsahti kaiken kansan tietoisuuteen vuonna 1999 America Pie- leffan myötä. Onhan se helpompaa tiivistää yksi lause ( Mother I'd Like to Fuck ) neljään kirjaimeen MILF. Talkkari muistelee että leffassa, että miehuuden kynnyksellä olevilla pojilla testeroni jyllää suonissa ja munakarvat kasvaa, pillua pitäisi saada vaikka vähän vanhempaakin.
http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/taman-takia-nuoria-miehia-houkuttelee-vanhempi-nainen/art-1288457695765.html?ref=hs-tf-promo1

 Soppaan kun laitetaan COUGAR (puumanainen), tuo nuorempia miehiä saalistava 40- 50 vuotias ukkonsa pellolle potkaissut uranaaras. Niin kuka vie ketä ja mihin suuntaan ? ?  MUTTA ainakin yksi asia on melkoisen varma, jonkinmoinen hetkellinen tyydytys tulee vähintäänkin toiselle ja luultavasti useampaan kertaan.
 http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2009100310360018_lz.shtml
 
 Vastavuoroisesti kun nuoret neitoset etsiskelevät vanhempia miehiä, niin mies kutakuinkin seivästetään lapseen /  alaikäiseen sekaantumisesta, vaikka itsensä seivästänyt likka olisikin täysi- ikäinen. Tai sitten miestä syyllistetään uuden nuoruuden tai 50- 60 kriisistä, että tämä haluaisi elää mukamas uutta nuoruuttaan. Mutta vanhemmat miehet kun tietävät sen: Viini kun paranee vanhetessaan, niin naiset yleensä nuoretessaan.
  Ja kun mies puhuu tuhmia niin se on seksuaalista häirintää vähintäänkin, mutta naisen tehdessä samanlailla se 9,95 + pvm  alv 0 %. Vaikka miehiä syyllistetään seksin kaupallistamisesta, niin kaiken takana on nainen.

 Talkkari on jo tullut siihen ikään, kun vanhemmat ei enään kiinnosta ja nuorien kanssa on vähän niin ja näin, mutta kun akka täyttää tasavuosia, täytyy harkita vaihtaa uskontoa että voi useampaa muijaa pitää yht`aikaa laillisesti. Tosin helvetin tarkkaan on tämä ajateltava ja punnittava huvit ja haitat, sillä sen naikkosen mukana yleensä tulee anoppi.

  Ei ole miehillä helppoa ei . . .