torstai 22. maaliskuuta 2012

Kaikki kietoutuu kaikkeen.

  Jälleen kerran tuli todistetuksi se tosiasia, että minkä taakseen jättää niin sen edestään joskus löytää. Talkkari ja ei sen puoleen kukaan muukaan ei ole vielä saanut kommenttia  miljonääriäiti Mari Alasen kommenttia, että glamour- malli / tanssija  tsm. Johanna Tukiainen olisivat olleet samassa oppiahjossa. Mutta vaikeneminenhan on jonkinlainen myöntymyksen merkki . . . .
 
  Jaksaa se Tuksu yllättää ja vielä sekin tieto, että olisivat olleet kämppiksiä ja olleet töissä Stockmannin kosmetiikkaosatolla samaan aikaan. EI helvetti, jonkinmoista kateuttahan Tukiainen potee, sillä Mari on luultavasti Stokalla pokannut miljonäärimiehensä ja Johanna, glamourista huolimatta jäänyt lehdelle soittamaan, jälleen kerran. Mikäs siinä koipea levittämällä sitouttaa yksi mies lapsia tekemään ja elää leveää elämää Marbellassa.
 
  Mutta näemmä aika parantaa haavat tai ne ovat turvonneet umpeen, sillä Tuksu poliisivankilaan ja jokuseen putkaan tutustuneena valittelee Maria epäoikeudenmukaista kohtelua. Julkkiksen sympatiat toiselle ja rahastus päälle . . . vaikka oman blogin kautta.

 http://www.iltalehti.fi/viihde/2012032215356257_vi.shtml