torstai 8. maaliskuuta 2012

Tukiaisen jättiyllätys

  Ja taas on tämä lapin poronpurija Arto, ottanut ja mennyt kosimaan Johannaa. JÄTTI "yllätyksenä" voitaneen pitää ainoastaan tulevan morsiamen kokoa ja olo muotoa. Mutta kuulemma rakkaus tekee sokeaksi ja uskottava sen, kerta se on tullut näin karmaisevalla tavalla toteennäytetyksi.
  Tai Arto ei sitten ole päässyt "palalle" muiden, kuin oman oikean kätensä tai pihassa möllöttävän pihavaatimen kanssa. Ja täten siis vakka kantensa valitsee. Tai sitten tämä viimeisin aurinko myrsky on pannut pojan pään taas sekaisin, kun foliohattu on unohtunut kodan orrelle.

  Vai oliko syynä Artolla tähän epätoivoiseen tekoon se, että  Megaptera novaeangliae haluaa lapsen ja perheen. Edelliseen oletettuun raskauteenhan Artolla ei ollut osuutta, jo ylipäätänsä kellään. Johannnakun  kommentoi runsastunutta ulkomuotoaan 3:lle kuulle ehtineellä tiineydellä. Tosin alta viikon Talkkarin muistin mukaan tulla tupsahti keskenmeno.

  Lienee se toinen kahdesta julkkiksista elävistä lehdistä tulee maksamaan seuraavat häät, jos ne on ylipäätänsä tullakseen.