keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Tukiaisen suhteelinen käsitys ajasta.

  E= mc2, on suhteellisuusteorin kaava, mutta tunnetummalla Tukiaisella on oma käytäntö ajan suhteellisuudesta. Oli kuulemma rakas mummo siirtynyt ajasta ikuisuuteen tämän viikon maanataina ja jo korolla vedellään tai siis oikeammin örvelletään lääke / viinahuuruisena ympäri kyliä seuraavana iltana. On Tukiasten likoilla raha varmaan tiukassa, kun suruaikaa kesti alle 24 tuntia. Tai tohtorilta ollaan saatu jotain uusia pillereitä. Vai juhlittiiko siinä tulevia perintöjä ? ? ?

  Melkoinen apteekkari tai troppimestari tämä Johanna on, kun hiuksista poistettiin pidennykset ja alkoi ahistamaan, niin tiesi kaveriltaan saamansa  ( 1000 mg ) psykoosipillerin vaikutuksista ja kunnon sekakäyttäjän tavoin jakoi mieliala- pillerin 5:n osaan ja otti vain yhden tripin siitä.

  Liekö Julia ottanut jotain muuta, vai vetoaako tällä kertaa kleptomaniaan, kun Kihniön ravintolasta ( ei tietoa Michelin- tähdestä vieläkään ) kähvelsi pöytäliinan. Sillä jokunen tovi sitten tämä mestari näppäri jäi kiinni Helsingissä Hello Kitty- tavaroiden siirtämisestä omaan kassiin, käymättä kassan kautta.