maanantai 12. maaliskuuta 2012

Tukiaisen vuosi puristettu tuntiin.

  Johan on taas glamour- henkilön oli päästävä avautumaan. Kuulemma viimeisen vuoden tapahtumat on käyty läpi 6:ssa tunnissa  Eeva Jaakonmaan kanssa ja siitä sorvataan tunnin mittainen sessio telkkariin.

 On siitä glamour ( sillä tarkoitetaan yleensä julkisuuteen ja parrasvaloihin liittyvää hohtoa, tavoittelemisen arvoista rikkautta, kauneutta ja kuuluisuutta korostavaa ominaisuutta  ) kaukana, kun CNN, RT ( Russia today )  tai  Al Jazeera ei ole paikalla, tai edes yksi näistä. No, sentään ollaan 7: ssä taivaassa tavallaan, kun Eeva avittaa asiassa. Tosin jos samasta henkilöstä on kysymys, mitä Internet antaa ymmärtää, niin sivuraiteelle on joutunut toimittajana sekä tähtiartietien managerina. Saman kaikkitietävän opuksen mukaa, liekö myös juteltu tyttöjen kesken painon pudotuksen mahdollisuudesta Tukiaisten siskoksilla. Eevahan on peräti pudotellut painoa melkein 30 kiloa, joskus.
  Tosin rankka kiertue- elämä tarvitsee, ensinnäkin kovat mielialalääkkeet ja toiseksi viinaa niiden alashuuhtomiseen. Eli Johannan ja Julian painon hallinta ei lienee johdu ruokakaukalolla käynnistä, vaan mitä toden näköisemmin ylenpalttisesta pillerien popsimista ja viinan vetämisestä. Kuoharissa kun on kaloria paljon . . .

  Alkaa olla se aika vuodesta, kun Talkkarin kaverin saa todella hiljaiseksi ja lähtemään maanpakoon, jonnekin Espanjaan. Edellisellä kerralla Johanna olisi antanut privattinäytöksen, mutta Talkkarin kaveri meni mokaamaan jutun päivänsankarille.