perjantai 16. maaliskuuta 2012

Tukiaisen töräyksiä.

  Tässä kun Talkkari valmistautuu perjantai- illan saunasessioon akan kanssa, niin himoa ja haluja laskettavaa tekemistä piti keksiä. Hevosen paskan luominen ei nyt onnistu, kun tämän terapia muodon on löytänyt moni muukin. Joten koneen kimppuun ja glamouria etsimään ja kas sieltä tupsahti Tukiaiset ja Kalinaisen ensinmäisenä esille.
  Koska ent. Kalinainen, ex- Kurhinen, nyk. Kalinainen on ns. herkässä olo tilassa, eli oletettavasti jonkin moisessa tiineyden tilassa ja sellaisia ei saa juuri järkyttää, ettei tule porsituksi etukäteen, niin painonsa puolesta Tukiaiset valikoituvat listalle automaattisesti.

  Olihan se Johannakin hetken aikaa ns. siunatussa tilassa, mutta kuulemma luonto päätti toisin. Oikeita ja aitoja todisteitahan ei tarvita, kun Glamour- Johanna kansalle toi julki tietonsa. Oli kuulemma jo ehtinyt 3:lle kuulle raskaudessaan ja Talkkarin oman kokemuksen mukaan se alkaa jo silloin naisessa näkymään. Tosin Tuksulle on ne "raskaus"kilot jääneet pysyvästi ja ajan oloon myös laardi lisääntyy näemmä.
 Tosin Tuksun lähtöpainokin lienee ollut lähemmäs kolminumeroisia lukua. Toisin yhdessä tai erikseen alkoholi, mielialalääkkeet ja epäsäännölliset elämän tavat myös aiheuttavat liikalihavuutta.

  Talkkari maksimoidakseen epä- seksuaalisen tunteensa, otti ja lukaisi pätkiä Johanna blogeista. Eräässä kohtaan on varmaan tullut vahingossa paljastetuksi, tosin kansa sen kyllä tietää muutoinkin: Tein poikkeuksen sina iltana, vaikka muuten olen antanut Julialle taydellisen alkoholinjuomis kiellon ja vahdin rahoja niin, ettei han voi edes ostaa mitaan alkoholia mistaan, silla Julian alkoholiongelma on paljon vakavammalla ja pahemmalla asteella kuin minun, vaikka itsellanikin on jonkin tason alkoholismia, tämä siis suorana lainauksena. Ja useampaan kertaan Tukiaiset ovat kertoneen nappaileensa pillerin poikineen, vaikka joihinkin ei ole ollut edes reseptiä. Tosin jos positiivisesti ajattelisi posetiivarista, niin ensinmäinen askelhan otettu, kohti raittiutta . . .  No takapakkia tulee varmaan kännissä hortoillessa.

 Talkkari ei yksinkertaisesti pystynyt enempää lukemaan kirjoituksia, sillä yrjöpallo alkoi pyöriä suussa ja silmissä musteni. Tosin tajunnan viime rippeillä tuli muisteltua vuotta 2008 ja maaliskuuta . . . Silloihan vasta tämä Tukiais- sirkus pyörähti käyntiin. Joten Talkkarin täytyy mennä käymään ALKO:ssa ja vetää koomakänni tänään(kin).