lauantai 17. maaliskuuta 2012

Poliittinen uskottavuus. RKP.

  Nyt on ironisesti kielelliseen vähemmistöömme tai oikeammin reliikki vuotta ennen 1809 on tulilinjalla. Johan affenamaalaiset yrittivät kieltää Suomen kielen käytön kartoissa. Mutta pahuuden ytimessä onkin vuorossa tällä kertaa koulukiusaaja ( vahvistamaton tieto, mutta uskottavan oloinen ) puolustusministeri Stefan Wallin ( r ), Jopa legendaariseksi muodostuneen sanonnan, erään ihan varatuomarin arvovallalla painotettuna: "Puhun niin totta, kuin osaan"

  Anneli Jäätteenmäen ( kesk ) raskaansarjalainen puoluetoveri Timo Laaninen ( kesk.) vahingossa tai huomaamattaan, myöntää Jäätteenmäen valehtelun verraten sitä Wallinin puheisiin Dragvikin tapauksen ympärillä velloneisiin juttuihin. Hataraksi puolustuksekseen, kuin ruottalaisten entisten asevelvollisten hiusverkko, kertoi Wallin antaneensa "vain" poliittista ohjausta, kun päätöksiä tehtiin. Mielenkiitoiseksi "ohjauksen" tekee sen, että puolustusministeri on usein merkittävässä roolissa valtion politiikassa ja on säätämässä maanpuolustusta.  
 http://www.hs.fi/politiikka/Laaninen+Wallinin+valehtelusta+vahvempi+n%C3%A4ytt%C3%B6+kuin+J%C3%A4%C3%A4tteenm%C3%A4en+valehtelusta/a1305557985824


  Periaatteessa ei moista varuskuntaa edes tarvittaisi enään, kun Hangon rannikkopatteristokin on lopetettu, kun nämä tarvitsivat alokkailleen harjoitusmaaleja . . . vanhat kun harjoittelivat erikoisjääkäreitä vastaa ja voittain kaikki kahinat, niin leikkisodassa kuin ravintolassa.
  Ja käytännössä äidinkieltä rantaruotsia puhuvat voitaisiin kouluttaa pienimuotoisemmissa joukko- osastoissa. Jos vielä Dragviikin kokoa suhteutetaan muihin puolustusvoiman koulutuspaikkohin ja se taasen koulutettaviin, niin ei lienee muuta vaihtoetoa ollut kuin poliittinen ohjaaminen . . . rantaruottalaiseen tapaan.