torstai 15. maaliskuuta 2012

Rakkauden tunnustuksia.

  Johan sitä nuorempana tuli veisteltyä puuhun sydän ja nimmarit, kertomaan lähestulkoon ikuisesta rakkaudesta, ainakin sen hetkisen ihastuksen. Talkkarin rakkauden tunnustukset eivät sentään ole kiveen hakattu, ainenkaan vielä mutta mitä toden näköisemmin tulevaksi suveksi pitää hankkia moska ja taltta. Akka kun haluaa Talkkarin tunnistavan ikuista rakkautta.
  Se ikuisuus kun on suhteellista, sillä aikoinaan siihen petäjän kylkeen väkerretty rakkauden tunnustus oli seuraavana talvena kaadettu ja laitettu pinoon. No, eipä se rakkauskaan juuri sillä kertaa kestänyt pidempään.
  Mutta tässä jo kolmena talvena Talkkari on väkertänyt takapihan lumihankeen oman rakkauden tunnustuksensa. Siinä kerran matkalla korsuun kirsikkapuun alle, kerran Talkkaria alkoi kusettamaan. Ja vähän taitelijan vikaa kun on, niin sydänhän siitä kusisuihkusta tuli nimmarin lisäksi. Ja tänäkin talvena kiirettä piti lumisateiden aikaan, ettei sentään ihan piiloon rakkauden tunnustus katoaisi, luulisi akka etten enään rakastaisikaan häntä.


  Näköjään joku on kopsannut Talkkarin idean ja jollain tapaa jalostanut sitä:
http://omakaupunki.hs.fi/niittykumpu/uutiset/yllattava_rakkaudentunnustus_lumihangessa_katso_kuvat/