lauantai 24. maaliskuuta 2012

Super, hyper, ultra.

  Jo jonkin aikaa Talkkarilla on ollut ns. huuli pyöreänä, kun on lueskellut lehdistä uuden uutukaisesta tyrkky- julkkiksesta, SuperMarjosta. Mitä näitä oikein tulee . . . ilmeisesti jollain on jonkinlainen kataloogi tai kansio, mistä  arvotaan uusin pinnalle pompsahtava turhake.
  Entisen suurlupaus hiidossa jolla on ollut olevinaan sutinaa "Andy"  Andreas Golbergin kanssa, mutta lupaukseksi jäi niin ura, kuin Andy. Nyt "super"marjo yrittää päästä huipulle veteraanien mm- kisoissa ja mikäs siinä, vastustajathan ovat paljon paljon helpompia. Suurin osa kilpailijoista on mukana harrastuksen vuoksi, ei verenmaku suussa.

  Talkkarikin on huomannut, että jutussa on kissatappelun aineksia, sille Peltosen Henna, tämä Tauskin ex- puoliso väittää yhtä eroamisestaan Lamourettes- perseenhetkuttelu ryhmästä ja entinen suurlupaus Marjo toista.
Yhdessä lehdessä kun Henna sanoo eroneensa ja Marjo eroittaneensa, toisessa julkaisussa sitten asia mutkistuu vain vähän: Marjo kertoi soittaneensa ja ilmoittaneensa, sanatarkasti: . . .  jouduin soittamaan juhannuskeikan jälkeen Hennalle ja ilmoittamaan, että hän ei voi esiintyä tanssiryhmän riveissä.. Mutta toisaalla samassa jutussa kirjoitetaan taasen, jälleen sanatarkasti: – Olimme miehen kanssa iloisia siitä, että hän irtisanoutui ryhmästä vapaaehtoisesti. Mieheni suorastaan tanssi letkajenkkaa, kun Peltonen jättäytyi pois ryhmästä.

  Pitäisiköhän tässä järjestää julkinen turpaanveto- ottelu näiden akkojen kesken, ihan vaikka vapaaottelu säännöin ? ?  Paljonkohan pitäisi myydä tai järjestää palsta millimetrejä, että kumpihin suostuisi julkiseen otteleluun. Alkuun Frederik, tuo tuhansien naisten kaataja voisi laulaa: Harva meistä on rautaa. Ottelun itseoikeutettu tuomari olisi Poliisiylijohtaja Paatero. Erätauoilla taasen kehää kiertelisi, vaikka Hunksit.