keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Maahanmuutto ja kotouttamisen kääntöpuoli.

  Talkkarinkin täytyy monien muiden lisäksi ihmetellä Suomen poukkoilevaa pakolaispolitiikkaa. Hommahan alkoi leviämään käsiin alkaen 1990, kun Somalian keskushallinto alkoi kaatumaan. Tällöin Siad El Barrelle myötämielisten klaanien ja muiden myötäjuoksijoiden elämä alkoi olemaan loppusuoralla. Vähän saman kaltaisia tapahtumien kautta tänne on tullut väkeä pakolaisiksi mm. entisen Jugoslavian alueelta, Irakista. Eräänlainen kostonkierteen jatkumo, missä entiset sortajat lähtivät livohkaan, kun tuomion aika oli tuloillaan.
  Vietnamin venepakolaisia kyllä tuli jo 1980 luvulla, tosin jonkinmoisen valinnan tuloksena ja liekö siitä johtuen vai siitä syystä tämän etnisen väestönosan kanssa ei liiemmäti ole ollut ongelmia. Mitä nyt Talkkarikin tuli käräyttäneeksi yhden riisiviina- polttamon, kun lauhdevesi letku hajosi ja se aiheutti pieni muotoisen tulvan alakertaan.

  Mutta ollaanko suvaitsevaisuuden nimissä menty jo liian pitkälle, alkuperäisväestön tasa- arvon ja oikeudet unohtain ? ? Toki isoon joukkoon mahtuu AINA niitä mätiä omenia, mutta vähän tilastojen valossa katsottuna siinä korissa on enemmälti huonoa tavaraa, kuin edes prismaksi luokiteltavaa. Jaa miksikö Talkkari näin rohkeasti kirjoittaa ja ottaa kantaa, asiaan kipeään ? ? ?  Talkkarissahan on vähän tutkijan vikaa ja jonkinmoinen viha-rakkaus suhde tilastoihin.

  Erilaisilla ihmisillä on toki erilaisia tarpeita, mutta missä menee "erilaisuuden" ja tarpeiden raja ? ?  Kuka vedättää ketä  ? ? ? ?  Onhan noita "inva- merkin haltijoita" jotka käyvät puntti salilla harva se päivä, eikä päällepäin näy mitään vikaa olevan. Mutta onko uskonnollinen "erilaisuus" syynä, että Jakomäessä järjestetään vain musliminaisille oma uintivuoro, syrjäyttäin alkuperäisväestön mummojen vesijumppa- vuoron ? ? Ketä veti poliittiset irtopisteet omaan laariin ? ?   Tai yleisesti hyväksyttyjen talon järjestyssääntöjä venytetään hiljaisuuden osalta, uskollisten riittien vuoksi ? ? Eikö maassa pitäisi asua ja olla maan tavalla ? ?  Pystyykö esim. Saudi- Arabiassa nainen mennä ottamaan aurinkoa yläosattomissa rannalle ? ? 

  Ja Talkkarin haalimiin, osin tulkinnanvaraisiin tilastoihin. Tosin aivan viime vuosina tilastointia on jonkun tai joidenkin  tahojen muokattu siten, että isäerkkikään ei ota täysin selvää kuka on tehnyt ja mitä, ihan suvaitsevaisuuden tai tarkoituksellisuuden nimissä. Tässä näyte vuoden 2006:n tilastoista:
http://www.optula.om.fi/Satellite?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&SSURIapptype=BlobServer&SSURIcontainer=Default&SSURIsession=false&blobkey=id&blobheadervalue1=inline; filename=i9oum887.pdf&SSURIsscontext=Satellite Server&blobwhere=1273672002392&blobheadername1=Content-Disposition&ssbinary=true&blobheader=application/pdf

  Tämän jälkeen on yhä enemmälti häivytetty rikosten tekijoiden ja tuomittujen kansallisuus tai etninen alkuperä. Tosin tiedoitusvälineiltäkin on päässyt lipsahduksia vuosien varrella.
  Esimerkiksi vuonna 2011 tapahtunut raaka bussikuskin pahoipitely: Kenkää päähään ja nauraen pois. Oli toki pahoinpidelty ja siitä elinikäisen vamman saanut ulkomaalainen, mutta tekijät paljastuivat sosiaalisen median kautta ulkomaalaistaustaiseksi, joten se missä on syntynyt se syy laittaa tekoa "kantasuomalaisten" piikkiin, kuten vängänväkisin yritettiin.
  Ja pahan hutin iski myös Päivi Lipponen kun "avautui" sydämmensä kyllyydestä:
"Nyt on raja ylitetty. Enää rasistiseen uhoiluun ei voi suhtautua vähättelevästi tai naureskellen.
Minä vetoan ihmisiin, että me maltilliset suomalaiset sanoudumme irti tällaisesta sairaasta väkivallasta ja rasismista".
  Talkkarikin voisi jälkiviisana sanoa, että Lipposen akka puhui paskaa ja itse syyllistyi vihapuheisiin ! !  Loppujen lopuksi kyseessä oli kebab- pitzerian vakuutuspetoksen yritys ja muutaman ihmisen murhapoltto ja tekijöinä ei ollut kantavväestöön kuuluvat . . . Tämä siis Tampereella marraskuussa 2010.

 Maailmalla kun lehdet julkistavat rikoksesta epäillyn tai tai tekijän tuntomerkkejä, niin todella harvoin Suomessa kerrotaan ihon väri. Ei se auta poliisia juurikaan, kun epäilty on 20- 25 vuotias noin 170- 180 cm pitkä ja asusteena siniset housut, keltainen paita ja pipo päässä . . .  ja sehän kattaa yli 50 %  kyseisen ikäisestä väestöstä . . .
 Jostain kumman syystä täällä vedotaan rasismiin ja sen kasvuun, mutta kun nämä pahatekijät saadaan vankilaan ja sitten lähetettyä vinne mistä ovat tulleet, niin ihan kokemusperäisesti tietäin ei tänne jäävien tarvitse pelätä rasismia. TOKI, joillain marginaaliryhmillä on oma visionsa, mutta ympäri maailmaahan näin asianlaita on.
    
 Pääkaupunkiseudulla esim. raiskauksista Espoossa tekijöistä on 70 % ulkomaalaistaustaisten maahanmuuttajien tekemiä, Vantaalla noin 50 % ja Helsingissä 30 %. Muista rikoksista puhumattakaan.
  Kuulemma maahanmuuttajat ovat "yliedustettuina" rikostilastoissa,mutta mitä tarkoitetaan yliedustuksella  ? ?  Sitäkö, että suhteessa maahanmuuttajat tekevät enenmän rikoksia suhteessa määräänsä nähden ? ? Vai tarkoittaako se sitä, että tilastoimistapa on väärä ? ? ?  Vai siksi se on väärä, että tänne tulla tupsahtanut maahanmuuttaja joukko onkin rikollisia alunperin tai täällä houkutus tehdä rikoksia suhteessa rangaistuksiin on suurempi kuin jossain toisessa maassa ? ?
  Tilastoihin päivitys 04.04.2012 ( TS- STT ) : Ulkomaalaisten osuus rikollisuudesta on Helsingissä maan suurin, noin 23 prosenttia. Virolaisepäiltyjen määrä on suurin. Sen jälkeen tulevat Venäjän, Somalian ja Romanian kansalaiset.
   Ja kysymys kuuluu: Onko ulkomaalaisia Helsingissä noin 23 % väestöstä  ? ? ?

 Itse rangaistukset taasen täällä ovat ulkomaisten rikollisten mielestä pelkkä vitsi ja rikoksista tuomitut eivät missään nimessä halua lähteä esim. Viroon tai Venäjälle istumaan kakkuaan. Jaa miksiköhän kysyy epätietoinen ? ? ? Täällä viettäessään vankilassa aikaansa, niin pystyy käyttämään hyväkseen eräiden yhteiskuntamme ( lue: vuoden 2000 jälkeen hallituksissa olleet puolueet ) tukipilareiden luomia valitusteitä, mutta tulomaassaan se vankilatuomio on aikuisen oikeasti rangaistus. Toinen ihmeellisyys on, jos saa tuomion, suorittaa sen, niin senjäkeen on kumminkin "sovelias" oleskelemaan täällä. Sellon joukkosurmaajan kansalaisanomushan hylättiin juuri rikostuomioiden perusteella. Ja tämä Ibrahim Shkupoli olisi pitänyt lähettää takaisin samantein, kun kansalaisuushakemus oli hylätty . . . olisi siinä vielä viisi ( 5 ) ihmistä elossa . . .  olisi. Afrikan sarven suuntaan on lähetetty vain kaksi rikollista, vaikka useammalla sen pitäisi olla automaattinen toimenpide.
 Toki ymmärtäjät ja muut huuhaa- vipeltäjät nyt viimeistään rääkäisevät, että mihin ne alkuperäisväestön rikolliset sitten sitten häädetään ? ? ? Talkkarilla on kyllä siihen vastaus: Inariin susia naimaan . . . Tai jonnekin selkosille perustetaan alue, missä voisivat "parantua" kaksi kertaa niin kauan, kuin tuomion on. Niin ja se kansalaissluottamuksen menettäminen pitäisi ottaa uudelleen käyttöön.

  Talkkari on vähän vuosien mittaan tehnyt galluppia työkavereiden kanssa ja näissä nyt löytyy jokunen ulkomaan elävä, mm. Marokkolainen, Virolainen, Serbi, Espanjalainen ja Kreikkalaisia, niin kaikkien mielipiteinä on, lähtetetään rikolliset takaisin sinne, mitä ovat tänne tulleet ! ! !  Aika kovaa tekstiä, mutta ei kukaan mediapelle tai poliitikon planttu ole sitä heiltä itseltään kysynyt . . .

 Ps. Jos alkuun jäi lukematta Talkkarin toivotus lukijoille, niin se kertauksen vuoksi uudelleen:
Kaikkea kirjoitettua ei kannata totena ottaa, täytyyhän sitä muokata, ettei se tule täysin julki. On täysin lukijan oman mielikuvituksen ja päättelykyvyn varassa eroitella totuus ja taru.