lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kysy seksistä- Talkkari vastaa taattuun tapaan ongelmiin.

Eli taas on aika avata Talkkari ehtymätön tietolaari häveliäille ihmisille.

Kysymys:
  Miksi alapääni kostuu lähes joka kerta kun käyn lenkeillä ? ? ?

Talkkari vastaa:
  Ilmeisesti kysyjä on nainen, kun alapään kostumisesta on kysymys. Mutta liikunta kuin liikunta ( myös edestainen ) lisää veren endorfiinien ja estrogeenin määrää elimistössä ja ns. hyvänolon tunnetta, niin käytännön koe varmistaa asian: Alapäähän sormi tai pari ja haistaa sekä varmuudeksi maistaa, niin tietää tilanteen. Jos kusi maistuu, niin kipinkapin lääkäriin ja dementia-Tenaa jalkojenväliin estämään lisälorahtelut. Muutoin kokemusta voi vahvistaa ja samalla ne alapään lihaksetkin saa työtä on hankkia gheisha- kuulat, värin materian ja painon voi valita itse. Ja siitä vaan hymyhuulin lenkille ja nauttimaan . . . alkavasta keväästäkin, niin sisäisesti ja ulkoisesti.

 Kysymys: Mitä tehdä kun kondoomi jää sisään aktin jälkeen ? ? ? 

 Talkkari vastaa:
 Kysymyksessä ei ilmennyt mistä lävestä oli kysymys. Joten tässä täytyy Talkkarin antaa kaksi vastausta. 
1). Jos kyseessä synnystyselinten puoli, niin ei se ihan automaattisesti tulla tupsahda ulos. Siinä vaan herra mahdollisimman varovaisesti tunkee puhtaan kätösen sinne ja kiepsauttaa sen kumipussin sormensa ympärille. Ja kannattaa hankkia ns. jälkiehkäisypilleri. Samalla reissulla voi apteekista kysyä XS- koon kondomeja, sillä ylimielisessä olotilassaan poikaystäväsi on luullut olenvansa isompi, kuin on. Ja kun on melko venyvää materiaa kumi on, niin isopimunaisilla se aiheuttaa pidemmän stondiksen, kun veri ei kierrä.
2) Toisaalta, jos kyseessä on anaali, eli peräaukko, niin siitä vaan pytylle istumaan ja otsasuoni paksuna punnertamaan kortsua ulos, hyvällä onnella se samalla kietoutuu ulospyrkivän pokäleen ympärille, joten saatte poikaystävän kanssa ilon aihetta lisää. Kaverihan on jo päässyt paukuttamaan tuhkaluukkuasi ja lien sinäkin pitänyt siitä . . .