lauantai 12. marraskuuta 2011

11.11.11

 Maagisia lukuja, kuin kaikki 12 alaspäin olevat numerot. Talkkarin tyttären mies vietti eilen neljännesvuosisataista taivaltaan täällä maailmassa. Tuskimpa Mikan vanhemmat suunnitellusti tähtäsivät juuri 11.11.11 päivämäärään, mutta mukava lisähän se on elämässä.
 Talkkarikin eilen muisteli samaista päivää, että näillä kieppeilla talkkarin tytär sai ns. alkunsa. Oma erikoispiirre oli, kun lastensuojeluviranomaisten luokse piti lehtolapsi tunnustaa tekelekseen. Ja tuttuun talkkarimaiseen tapaan, tunnustin aivan kaiken, ihan asentoja sekä kellonaikaa myöden sosuutädille. Eipähän jäänyt mitään hampaankoloon ainakaan meikäläisellä. Tosin kaverit ken olivat käyneen myös virastossa, varoittelivat melko tarkasta utelusta, missä ja miten siittäminen tapahtui. Ihan sossutädin ulkomuotoa muistelleen, mielikuvitusta tosiaan se katiska tarvitsi seksielämäänsä, kun käytössä lienee ollut vain oma käsi ja kylmä vesi. Eli kuka tässä se pervo olikaan  ? 

  Ja sellainen ilouutinen maailmalla on julkaistu, että Black Sabbath palaa yhteen alkuperäiskokoonpanolla. Mutta liekö kiertuelämä on hieman toisenlaista kuin silloin ennen . . .  Viinaa, huumeita ja naisia on vaihtunut kuppiin teetä ja kolesrolipilleri. EI helvetti, täytyy tässä kaivaa kaikki vanhat vinyylit ja alkaa huudattaa ikivanhoja stereoita. Tässä vähän fiilistelyä parhaimmilta ajoilta lukijoiden kuunneltavaksi: http://www.youtube.com/watch?v=_aIhh9nFYv4

  Ja yritti talkkarin akkakin olla ovela, merkkipäivän kunniaksi olisi pitänyt parta ja viikset ajaa pois . . . melkein meni läpi, mutta kutn tyttärentytär ( kohta 1v. ) on alkanut tottumaan tähän pärstään, niin pystyin eväämään muijan seksuaalisesti kieron pyynnön.