lauantai 26. marraskuuta 2011

Puumanaisia vol 2

Ameriikoissa pomsahti esille, osittain muutaman tv-sarjan vuoksi tai takia, termi PUUMANAINEN. Kyseessähän on perinteisesti tietynikäinen naishenkilö, yleensä yli 40 v., joka haaaveilee itseään nuoremmista miehestä ajatuksella; Mitä nuorempi, sen parempi ja enenmän. Jotain tekemistä on lienee menestömättömyydestä normaaleilla lihamarkkinoilla ja/ tai alkava menopaussilla. Ennenhän kyläkouluissa on kerrottu tällaisia neitejä olleen töissä.
 Talkkarikin tuntee säälintapaista ymmärtämistä, mutta liika on liikaa nähtyään tämän videon.
http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/Puumanainen%20haluaa%20rasvaimuun/art-1288377434920.html


 Toisaalta, joskus on vanhassa vara parempi, muttei liian wanhassa. Tosin minkä nuorena oppii, niin vanhana sen taitaa . . .  Naisiin ja viiniin, vaan pätee eräs totuus: Naiset paranee nuoretessaan ja viini vanhetessaan.

 Päivityksen tynkää:
  Kaunistautumisalan yrittäjä Tiina Jylhällä ( yritys hyvä, mutta tulos kumimaisen oloinen tekoblondi ) ohjelmassaan oli nimenomaan vaihdevuosien yli päässyt räyskä, joka säännöllisen epäsäännöllisesti kävi mm. rasvaimussa ja rintatoppauksiaan kohottamassa. Talkkari ei edes kauheassa jurrissa, pimeällä kujalla ja ainoana vapaana olevana naikkosena 1000 kilometrin säteellä sekaantuisi moiseen ilmestykseen, mieluullummin alan munkiksi.
   Ja lisättäköön vielä eräs wanha totuus: Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää . . .