keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tutkimustuloksia

 Tässä taannoin talkkari päätti kokeilla tutkijan uraa ja kohteeksi tuli valittua oma blogi ja lähiomaisten lukuinnokkuus, "ensinmäinen väärä valinta"
 Ja mistäpä saa parhaan jutunjuuren aikaiseksi on parisuhde, se kun kiinnostaa lähisukulaisia aina ja suunnattomasti, "toinen väärä valinta"

 Eli tuli tässä kirjoiteltua talkkarin parisuhteen  ns. koukeroita sen kolmannessa persoonassa, että lusikat olisivat menossa jakoon, " kolmas väärä valinta"
 Ja kun suvusta on kysymys, niin talkkarilta innostuksissaan tuli unohdettua wanha kansansanonta: Suku on pahin. Sillä talkkari ei laskenut akkaansa ns. sukulaisiin, sillä eihän muija voi olla sukua ja ei ottanut huomioon, että ne saatanan sukulaiset vuotavat kirjoitukseni talkkarin akalle.

  Hyvä ja paha, miten sen ottaa ja miltä kantilta, sillä nyt vasta talkkarin motoriikka alkaa toimimaan, muijan myllytyksen jälkeen, olin "kuulemma" alkanut harjoittelemaan mäkihyppyä yläkerran makuuhuoneesta ja siitä ottanut vauhtia, ponnistain paskaksi mennestä valokatteesta kohti takapihaa ja vieläpä monta kertaa. Edelleen täytyy ihmetellä muijan voimia. Tosin talkkari viisastuneena on pitänyt turpansa kiinni ja yrittää unohtaa sen kauhukuvan, kun paistinpannun ja kivikaulimen tupla lähestyy naamaa valonnopeudella ja läsähtää naamaan. Vieläkin alkaa yököttämään, kun muistelen sitä mossausta.

  Eli, siihen päättyy talkkarin haaveilu tutkijan urasta ja jos joskus samanlainen idea pukkaa päälle, niin ihmiset hyvät muistuttakaa miten ensinmäisen tutkimuksen kanssa kävi ja kehottakaa talkkaria vaan kommentoimaan toisten tutkimuksia.
 Ja talkkari kyllä kaivaa sen sen vuotajan suvusta esille ja silloin kunnian kukko ei laula, ei ehdi edes kiekaista.