keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Tunnistautumisia sekä tunnistamisia Saksassa.

 Talkkari on päässyt nauramaan saksalaiselle huumorille, vaikka tavallaan vakavanoloisesta asiasta on kyse. Oli gynegologi kuvannut salaa 3000 potilaan piirakan ja joukossa lienee ollut kummajaisia, kun kaikenkaikkiaan kuvia oli kertynyt 35000. Liekö kohun syynä loppujen lopuksi se, että Rheinland-Pfalzin osavaltiossa noin 20 000 asukkaan Schifferstadt- nimisessä pikkukaupungissa moinen kävi. Äkkiseltään jos lasketaan, että naisia olisi se 50 %, niin 1/3:n tuheron kuva olisi talletettu herr Doctorin albumiin ja parhaat tai pahimmat useampaan kertaan.
  Ratkiriemukkaaksi asian tekee se, että kuvista on tunnistettu noin 800 naista. Jopa talkkaria panee mietityttämään, millaisia sonneja on kyseisen syyttäjälaitoksen ja poliisin palveluksessa. . . .  varsinaista peruspoliisin työtä.

                                       Tapahtui syyttäjävirastossa :
Syyttäjä katsoo yhtä kuvattua todistetta ja sanoo apurilleen mietteliäänä; Kuule tämä kuvassa taitaa olla Ingan tavara näytillä, mutta kun tässä käväisin pikaiseen hänen luonaan, niin oli kyllä pimeää siellä kellarissa, eli varmaksi kumminkaan en voi sanoa.
Ja apuri siihen: Ei ei se voi olla Inga, pikemminkin Helga sillä huomaatkos, että vaseman puolen ulommassa häpyhuulessa on syntymämerkki ja oikean puoleisessa sisemmässä on pikku näppy. 
Syyttäjä vastaa: Juu, niin taitaakin olla. Soitetaan nyt kumpikin paikalle varmuuden vuoksi, niin voidaan tarkistaa asia aukottomasti.
( alkuperäisnauhoite tullaan julkistamaan lähitulevaisuudessa )

  Ja vielä kaiken lisäksi on kuulemma "useat" naiset ovat itse suoraan ottaneet yhteyttä poliisiin asian tiimoilta.
 http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/gynekologi-otti-tuhansia-salakuvia-potilaiden-jalkovaleista/art-1288430074617.html
  Suomalaiskansallisesti sanottuna, Homma menee päin vittua, katsoi sitä miltä kantilta ja mistä suunnasta tahansa.