perjantai 18. marraskuuta 2011

Valehtelija Valehtelija

 Jo on toinen, eikun taitaa olla kolmas lääkäri, ken on Valvira todennut olevan ns. valelääkäri eli väärillä tai vähintäänkin epäselvillä papereilla ujuttautunut terveydenhoitomme riesaksi. Tapaus n:ro 2 on taasen tehnyt vähintäänkin tuplahuijauksen, ensinnäkin hankkinut väärennetyn tutkintotodistuksen ja sitten lienee nälkä on kasvanut syödessä, sekä mennyt ja väärentänyt viattoman luontokappaleen kantakirjat. Ja hyvin on Zarianovin selitykset meneet Kennelliitossa läpi. Että kaksi pentuetta on "mennyt sekaisin". Ehkä todennäköistä on saattanut olla, mutta "naapurin" luonteenlaadun ja perinteen tuntien, ketunhäntä tuppaa heillä olemaan aina kainalossa kun rahasta tai omasta edusta on kysymys. Jos ei näin ei ole, niin kyseessä on geenivirhe tai ko. henkilö on helvetin kaukaa tuotatettu maahan.
  On tainnut valelääkäri Zarianovilla olla pikkurahasta puutetta, kun on alkanut pentutehtailijaksi. Onneksi kyseessä ei ollut esim. mopsi. Sillä olisi koira saattanut pullauttaa silmänsä ulos hämmästyksestä, kun olisi kuullut ettei ole kantakirjakoira ja ei pääsisi nylkyttämään ja jatkamaan sukua von- joitain alkuiselle neidille. Olisi vaan ollut tyytyminen selibaattiin tai naapurin kissaan, niin tai näin kulkuset olisivat olleet kovilla.

  Niljakkeen nimi viittaa kyllä itään, mutta olisiko verenperintönä Lapista ollut pisara tai muutama arjalaista rodunjalostusoppia ? ? ?