lauantai 26. marraskuuta 2011

Kaupassa

  Kyllä huomaa, että ollaan lähestymässä joulua. Tosin kaupan joulu alkaa aina entistä aikaisemmin. Tässä taannoin kuulin kahden "kaupan-tädin" keskustelun tai siis ihan pakosti tuli kuultua kun kälättivät sillä volyymillä, että voinut olla kuulematta 30 metrin päässä. Siinä kun meikäläinen etsiskeli muijalleen joululahjoja. Mutta täytyy ihmetellä, miksi hujuhajuvesi- kaupassa puitiin lihoihin ja läskeihin tullutta palautetta.
  Kuulemma ei ole seksikästä, kun tutut ja "turvalliset" tuotemerkit ovat kadonneet ja tilalle on lanseerattu ns. karvalakkimallin halpisversioita, rahaa kuulemma on valittajalla Onkohan omatunto alkanut kolkuttamaan kauppojen johtoportaassa vai eikö sambaliha menekkään enään niin hyvin kaupaksi, tikotiko ? ? Talkkarillehan on aivan sama, mistä se liha on tullut, kunhan siitä vaan saa valmistettua ruokaa. Eli meikäläinen juttele sen läskinpalan kanssa, por favor.

    Talkkarin oli ihan pakko antaa tytöille neuvoja sen kaupan seksikyyden suhteen ja ihan hyvää hyvyyttäni vielä. Jos naispuoleisesta valittajasta oli kyse, niin kutsukaan HUNKS in pojat sambaamaan käytäville ja housuihin olisi työnnettynä naudan sisäfileitä, ihan myynninedistämistarkoituksessa. Miesten silmänilona olisi JOHANNA ja JULIA TUKIAINEN kinkkuosastolla ja heidät olisi teemaan sopivasti sivelty erilaisilla sinappilaaduilla ja asiakkaat voisivat lipaista maistiaisia , luontokin kiittäisi kun ei itseruskettavia tököttäjä ei oltaisi käytetty.  Kännykkäkaupassa taasen Ilkka Kanerva opettaisi köyhää kansaa tekstailemaan pikkutuhmia viestejä, ihan vahingossa toki.