tiistai 11. helmikuuta 2014

Analyyttistä ajattelua ? ? ?

  On jälleen Mia Mari Johanna saanut pilleripurnukat oikeaan järjestykseen, kun oli siitä henkevästi keskustellut uuden keikkamyyjän terapia- kilpikonnan kanssa.  Varmaan Aku Ankka- terapiassa on tätä mahdollisuutta painotettu tai sitten "sika tihrusilmillään" on nähnyt väärin . . . siis telepaattisella yhteydellä, ehkä tämä minisika.
  Sillä jälleen ollaan rääkätty jonkin tietokonetta ja rankasti . . . noin 100 kiloinen glamourinen 4:n Laudaatturin ylioppilas on jälleen päästänyt kirjalliset avunsa irti . . .

  On saanut jo aikasemmin tuta Dubaihin asti pikkusisko ja nouseva sekä lie tuleva tollukkatähti sekä sukurasitteen omaava pikkusisko Jasmine . . . joka sentään on vähän antanut periksi sukurasitteelle, hankkimalla kumitissit.
 Iso (kaikin puolin) sisko on paiskonut julkisesti viestiä ja kysellyt koiriensa ja sian perään . . . kas, ei siinä mennyt hetki jos toinen kun tajusi näiden puuttuvan paskomasta ympäriinsä . . . Lie se hajun ja löyhkän puuttuminen on alkanut ihmetyttämään, glamourisesti.

  Ja kerta lähestymiskielto on ex- aviopuolisoa ja tämän kihlattua / ex- keikkamyyjää yms. joka on ollut perustamassa ainoaa Suomessa toimivaa Woman`s Mc.tä joka toimintaperiaatteekseen ilmoitti rikolliseksi toiminnaksi ymmärrettäviä tekoja mm. velanperinnän . . . jotka ovatkin viettäneet riemuisia hetkiä Jarnan lasten kanssa pulkkamäessä, mitä nyt sos.viranomaiset ovat sallinneet, niin mustia pilviä on ilmestynyt päihteettömälle taivaanrannalle.
  Nimittäin on Talkkarin korviin kantaunut tietoa, että Mia Mari Johanna on (taas) tehnyt jonkinmoisen raskaankin rikostutkinnan kestävän sala- profiilin mm. Facebookkiin . . . sinänsähän se ei lienee ole laitonta, mutta kumminkin moraalisesti arvelluttavaa . . . Moraalista viis, on Aku Ankka- terapiaa katkolla saanut ja neuvot kilpinonnalta ymmärtänyt Mia Mari Johanna ollut mieltä asiasta.

  Nimimerkki kaukaisesti muistuttaa ex- keikkamyyjää viime kesältä ja sekoilulta . . . sen syvemmälle ei Talkkari ole päässyt pahuuden ytimeen . . .vielä.
  Mutta lienee facebook pyytää apuja yhtiön kotipaikalta, eli mukaan valjastetaan FBI, CIA, NSA, EPA, FDA, USSS, USMS  . . . ja Mia Mari Johanna itse joutuu raskaaseen rikostutkintaan, eikä pääse Miamiin etsimään itselleen sitä miljonäärimiestä . . .

 Eikö siinä kaikki, kuten tv-mainokset lupaavat, sillä Talkkarille siirtyy koko ajan dataa Tuhdeimman Tukiaisen tuotoksista internetin ihmeellisestä maailmasta ja salainen agenttikin on aktivoitunut ryyppyputken jälkeen . . .