torstai 27. helmikuuta 2014

Tunkua töihin . . .

  Talkkari siis tarkoittaa otsikossa sitä, että ei glamourinen Mia Mari Johanna olisi tunkemassa itseään Siwan kassaksi tai edes vapaaehtoiseksi päihdetyöntekijäksi. Vaan sitä, että talkkarien salaseuran salaiselle agentille on ilmennyt varteenotettava kilpailija . . . tai siis jonkinlainen seuraaja. Sillä salaseura on ollut vähän huolissaan salaisen agentin alkoholin käytöstä ja ko. ehdokas "näyttäisi" paneutuneen työhönsä sen vaatimalla tavalla.

  Tosin vielä "sylkee lasiin" eli ei toistaiseksi juo alkoholia, mutta muutoin on paneutunut glamouriseen elämään. Eläinrakkaana ei sentään ole hankkinut aitoja koiria, vaan tyytynyt feikkeihin. Koirilta näyttävien kapistusten lisäksi pannuhuoneen nurkassa on kasa S- marketin muovikasseja, sekä jotain Brada- merkkisiä käsilaukkuja, jotka tuoksahtavat  . . . urealle. Talkkarin oli pakko vähän katsoa mitä ne sisältävät ja sieltähän löytyi mm. tyhjiä lääkepurkkeja tsm. vastaavaa . . .
 Myöskin tämä tyrkky on ihan periaattessa paskonnut housuihinsa ja ottanut kuvia, sekä kirjoittanut jonkinlaisen raportin siitä, miltä se tuntuu fyysisesti.

  Talkkari on henkilökohtaisestikin huolissaan kyseisen henkilön mielentilasta, sekä kunnosta ja tähän hätään ei tullut ketään alan ammattilaista mieleen, kuka voisi auttaa. Mutta kuin kohtalon johdatuksena eräs vapaaehtoinen päihdetyöntekijä, jota on mediakin miesten ohella kolhinut tulee varmaan apuun. (ottakoon yhteyttä suoraan itse Talkkariin)
  Etäisesti henkilö muistuttaa erästä ex- rouvaa . . . On vielä kuulemma mennyt taas naimisiin, sen kolmannenko kerran ja rannalle taisi sittenkin jäädä ruikuttamaan pohjolan ylkä. Ei auttanut turkki tai päihteettömänä olo . . . tätä miestä. Lienee myös kirjat / asuinpaikkansa on siirtänyt Lapin kairaan.

  Kunhan vaan tämä alokaskokelas ala napsimaan Diapameja tai Lyricaa, sillä Talkkari vielä ymmärtää viinan mutta siinä se raja meneekin. Talkkarien salaseuran salainen agentti tai edes alokasharjoittelija ei saa olla narkkari tai reseptilääkeiden väärinkäyttäjä. Tai ollut edes Kellokosken potilas, myöskään Keskustapuoleen suuntaan ei saa olla kallellaan mieluusti . . .

  Mia Mari Johannan uudella koiralla ? ? ? on melkoisen outo musiikkimaku, kun ei kelpaa tuhdeimman Tukiaisen omat kappaleet . . . Osaa se pentukoirakin näemmä eroittaa musiikin ja "musiikin" . . . joutuukohan se siinä vaihessa, kun Mia Mari Johanna tajuaa asian erittäin raskaaseen rikostutkintaan ja jota myös hoitavat, niin juristit kuin yksityisetsivät.