torstai 6. helmikuuta 2014

Pohja häämöttää . . .

  Kumman "hiljaa" on Tukiaisista tukevin ollut viime aikoina. Siistihkö keikka, ei juurikaan itkupotkuraivareita lähestymiskiellosta ja muuttoinkin ei juuri mitään suurta dramatiikkaa ole nähty tai kuulut.
  Tosin, yhä pahemmin ollaan menossa kohti laalaa- maan glaourisesti sissustettuun pyöreään huoneeseen . . .

  Sentään ei ole jääty täysin ilman uutisia ja naurua on piisannut palstoilla.
Wanhoja tukiais- malliin muistellen:
- En voinut uskoa korviani kun sain puhelinsoiton myöhään yöllä Suomeen.
Yksi existäni, juutalainen
. . . Juu Udi tulee ja Udi auttaa, sentään miljönääri.
- Sen lisäksi hän sai hengenvaarallisen melanooman, joka alkoi meidän ollessa yhdessä vuonna 2006. Se alkoi rajusti lähettämään etäpesäkkeitä ympäri vartaloa. Syöpää tapettiin lasereilla ja Udi aina sanoi, että se on ollut kaikkein rajuin kamppailu koko hänen elämänsä aikana.. . . Juu juu, tohtori Tukiainen taas runoilee . . . 
- Tilasin juuri bemarin, minulla oli aiemmin käytössäni eräs neliovinen bmw ja sitä ennen eräs kaksiovinen musta bmw. Jouduin ketjukolariin 10 muun auton kanssa muutamia vuosia sitten ja bmw meni täysin lunastuskuntoon . . . Juu, muutaman auton mällistä kehitettiin oma bemari ja muutamaa muukin kinneri samaan kolariin lisää . . . Mikan duunin BMW . . .

 Ja toki lopuksi Mia Mari Johanna on tehnyt ns. juoksukaljat, mutta Talkkarin mielestä lähinnä läskin lyllerrys on osuvampi ja kuvaavampi ilmaisu. Näet yksi juottola on saanut oppia, että Mia Mari Johannalle ei tule myydä piikkiin . . . ja tällä kertaa opetuksen sai: Urheilubaari-Elmo Helsingistä. Todella kaukaa kyllä haettu, mutta jotenkin Talkkarin kierossa mielikuvituksessa . . . Elmon tulet perseessään Mia Mari Johanna sprintterin lailla katosi kaukaisuuteen . . .

  Ja tosiaan, meinasi unohtua: Mia Mari Johanna karistaa Suomen tomut ja muuttaa Miamiseen . . .