lauantai 15. helmikuuta 2014

Kervisen kiemuroita.

  Talkkarin oli ihan pakko eilen ystävänpäivän huumassa, käydä vielä kerran katsomassa mitä BimboBarbie on sepustanut blogiinsa. Ja onhan siellä . . .

  Uusimman pakinansa mukaan on Aerto saanut kenkää >>> En myöskään ole kihloissa kenenkään kanssa, asunnossani ei asu ketään miestä eikä tule asumaan. Lienee Arto on sitten saanut kenkää, kun tehtävä tuli suoritettua. Eli lähestymiskiellon, kun Woman`s Mc:n perustajajäsen (http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288339809695.html) on pelännyt Mia Mari Johannaa . . . eikä ole päässyt lastensa kanssa pulkkamäkeen . . . tosin edelleen Talkkarillekin on epäselvää, miten lähestymiskiellon saanut voi mennä pulkkamäkeen, ketä kohtaan on lähestymiskielto . . .

  Muutoinkin on avo/avioliittokuviot hieman sekavan oloisia olleet. Mitenköhän saa avioeron, vaikka ei virallisesti ole ollut aviossa, joka on ollut samaan aikaan aviossa toisen naisen kanssa ? ? ? Talkkari ei ole täysin varma, mutta eiköhän tällaisessa tapauksessa avioliitto mitätöidään ( jos ylipäätänsä se on saatu solmituksi) ja missä vaiheessa on jäänyt selvittämättä miehen esteettömyys . . .

  Samoin tämän vuoden puolella ollaan oltu virallisesti työttömiä . . . Ja toden totta, pullantuoksuinen kotiäiti "teki" hiki hatussa töitä viime vuonna managerina, autonkuljettajana jne.(ohessa kuva kotiäidistä)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAS1vqR_n-e-62-ayDduhKzYppmu567OSxX52Qh18meyChPkjPS9SqdU0K9jHJNJUIzsX9G1pBny0WzwUYuIWYUJzOqTxUFavgq2px0tIie1zN6Upn_1rcIccpzuSepFnW6M1pAQgi1IE/s1600/1003365_619236814776578_446228185_n.jpg 

  Lienee viimeisemmän episodin, on tehty jotain "nappikauppaa" tai sen tapaista, sekä käyty myymässä kirpputorilla jonkin kinnerin renkaita ja arvokkaita Hello Kitty- jäljitelmiä.
  Kovaa on yksinhuoltajan elämä, vaikka lapset ovat isillään. Ja onhan itse puhtoinen (rikosrekisterin mukaan) laittanut bloginsa seinälle kuvan miehestä, joka on kuulemma julkisuuden henkilö . . . Talkkari eikä kukaan muukaan ole nähnyt ao. henkilöä julkisuudessa, mutta tämä on lienee Tukiaismaista glamour- ajattelua. Sekä jutun lopuksi on veret seisauttava uhkaus, koko Woman`s Mc:n kevyellä painoarvolla: HÄNEN VELJENSÄKIN ISTUNUT USEITA KERTOJA VANKILASSA, HÄN EI OLE OLLUT MEDIASSA JOTEN EN HÄNEN KUVAANSA JULKAISE, AINAKAAN VIELÄ! Vapise pahantekijä vapise . . . tai päästä kunnon räkänauru.

  Kevätkin alkaa pikkuhiljaa tulemaan ja silloin alkavat ns. mielenterveydeltään järkkyneet, valon vaikutuksesta aktivoitumaan . . . joillain se aiheuttaa lääkityksen vähentymiseen ja elämän normalisoitumiseen tai sitten toisessa ääripäässä meno sen kun kiihtyy . . . siitä hyvänä esimerkkinä voi pitää Mia Mari Johannan Ja Jarnan viime kesän "kiertuetta" kera kaikenlaisten "kommellusten" . . .

  Talkkari vetäyykin pannuhuoneeseen ja laittaa päähänsä hiiliämpäristä muokatun kypärän, sekä ottaa muokkaamansa hiilikoukun käden ulottuvilla . . . ja alkaa odottamaan tulevaa. Tosin talkkarien salaseuran ennakkovaroitus- järjestelmä on aktivoitu Riihimäkeä myöden ja salainen agenttikin on päässyt liikkeelle . . .