tiistai 25. helmikuuta 2014

Tukiainen is back . . .

  Ilmeisesti sittenkin pääkaupunkiseutu päässyt tai joutunut nauttimaan Mia Mari Johannan habituksesta, kera uuden koiran . . . Anna mun kaikki kestää. Ja kyseinen luontokappale oli nähty Tuhdeimman mukana pyrkimässä Chikosiin Bulevardilla eilen illalla noin k:lo 20 kieppeillä. Toki mukana oli taustahuojujahomoImmonen, jolta lie saanut koiranpennun korvikeeksi varastetulle pinkille huulipunalle.

 Ja näemmä on taas jossain päässyt Mia Mari Johanna tietokoneeseen kiinni, päivityksiä paukuu jatkuvasti fb- profiiliissa . . . Tuottajien pitäisi pitäisi välittömästi ottaa yhteyttä, että Mia Mari Johanna pääsisi jälleen tekemään glamourisia hittejä maailmalle. Rakasparassisko Julia on saanut oman osansa myös päivityksissä . . . Miami ja palmut pääosassa.


  Myöskin pikkupikkusisko Jasmine on siuvaantunut ison (todella ison) siskon ja yhden lehden tuotoksesta. Koirathan tavallaan olivat pääosassa. Jasmine paljastaa, että Mia Mari Johannan lähtiessä perjantaina ryyppäämään, niin maanantaina koirat löytyivät (olettamus: kalmon viereltä) Koirilla oli kuulemma; sisäloisia (matoja), kynnet leikkaamatta (yhden tassu jouduttu leikkaamaan), ja turkit aivan kauheassa kunnossa eli takussa. 


  Talkkari vaan ihmettelee, missä on se BMW ? ? ? Ja kuka sitä ajaa, toisaaltahan ei autoa ajeta kortilla . . .