tiistai 4. helmikuuta 2014

Kuolemia . . .

  Maalilmalla on järkytytty ja kauhisteltu Philip Seymor Hoffmamin äkillistä poismenoa, peräti Jerper Pääkkönenkin totesi kuoleman olevan traaginen . . . Tosin Frederikiä sanoma ei ole vielä tavoittanut, kun tällä on tapana myös kommentoida.

  Talkkari vaan kyynisesti toteaa, että narkkarikuolema mikä narkkarikuolema, vaikka hieman hulppeamman oli puitteet kuolemalle. Oli sitten kyseessä pennitön puistonpenkille kyykähtänyt tai glamourisesti lostoasunnon kylpyhuoneeseen, tulos on aina sama . . . pari viivaa liikaa, ei siinä mammonasta ole mitään apua.

  Mia Mari Johanna on kokeillut luultavasti yhtä sun toista kiellettyä ainetta, mutta heroiinista tai ylipäätänsä piikkellä otetattivista aineista ei olla kuultu . . . tosin hepoa ainakin voi myös kuulemma polttaakkin, saadakseen kuuppansa sekaisin. Niin tai näin, viiva tai nappi liikaa elimistö tekee äkkitenän. Alkoholi sentään ei tapa heti, tosin jos laakista ennen sammumista saa aikaiseksi kunnon alkoholimyrkytyksen, voi se seuraava krapula- aamu jäädä kokematta ikuisesti.

  Ketäköhän "julkkis" valitettavasti tulee heittämään tänä vuonna lusikan nurkkaan ennen aikaisesti ja kärjessä sillä listalla on glamourisesti Mia Mari Johanna . . . valitettavasti. Jos ei suoranaisesti, niin välillisesti taitaa "viikatemies" . . . kun ne munuaisaltaatkin on jatkuvalla syötöllä tulehtuneet . . .