perjantai 7. helmikuuta 2014

Helvetin "salainen" agentti 000 . . .

  Johan on, että joutuu taas talkkarien salaseuran salainen osasto irtisanomaan tai neutralisoimaan juuri rekrytoidun agentin . . . Lähteä nyt samaan tahtiin vetämään viinaa, kuin alalla pitkään harjoitellut ammattilainen . . . kera muidenkin päätä sekoittavien aineiden. Toissailtainen meni miten meni, mutta eilen iltainen "sessio" Herculeksessa jäin salaiselta (ent.) agentilta melkein täysin raportoimatta . . .

  Eli, on tässä katsottava ja kuullosteltava mitä muut ovat kestävämmällä viinapäällä kertoilleet internetin ihmeelliseen maailmaan:

  Itkupotku- raivarit, yhdistettynä: kuka minä olen . . . ja "uhriksi" tekeytyiminen  . . . johti ainoastaan miekkataksin kyydissä glamouriseen yöhön Kisahallissa . . . Näin jälkeenpäin ollaan kuultu, että samassa paikassa myös sai aamiaspuuron tulevaentinen salainen agentti. . . .

  Sentään virtaa oli ollut hieman (puhe- elimessä) että sai ilmoitettua, menevänsä Mia Mari Johannan kanssa aamukaljalle . . .  tai jotain sinne päin . . . Täytyy vaan toivoa, ettei mitään nappeja ala ottamaan eroahdistukseensa . . .

  Ja loppuun poikkeusellisesti yksi kappale, jonka kukin ottaa omalla tavallaan . . . .
http://www.youtube.com/watch?v=EOsb7kgMtQA

  Kyseissä kappaleessa, kuin myös kokoonpanossa on mukana tiettyä "historian havinaa" etäisesti hakien sitä kaukoidästä . . .