maanantai 3. helmikuuta 2014

Päivän hupia Hyvinkäällä.

  Ilma on tosiaan, kuin morsian tälle suurelle päivälle Hyvinkään käräjäoikeudessa . . . kostea, mutta viileänoloinen. Talkkarien salaseuran salainen agentti laitettiin asialle, että saataisiin ajantasaista tietoa "kihlaparin" hakemasta lähestymiskiellosta Mia Mari Johannalle. Eivät ottaneet vetoa enään vastaan tai oikeastaan "kohde" oli suljettu entisen ESSO:n baarissa eilen.

  Ei tainnut, Aerton tuomaa turkkia olla kihlatulla päällä. . .  Ja ei tainnut alkuun salamavalot räiskyä suuren maailman tyyliin, mikä lie pettymys pääosan esittäjille. Tukiaista sitä tuhdeinta suvusta, ei näkynyt paikalla, joten  siltäkin osin julkisuusarvo ennestään lähentelee nollaa. On se noloa muka- julkkiksille jotka epätoivoisesti yrittävä parrasvaloin ja lehtien palstoille.

 Ja kuulemma oikeuden päätös oli musertava Mia Mari Johannalle, taisi enään puuttua repettuaarista lähestymiskielto. Tulevaa odotellessa ja taas kohti entisen ESSO:n baariin uutta vetoa laittamaan . . . Milloin Mia Mari Johanna ottaa yhteyttä ja häiritsee nuorenparin pullantuoksuista kotirauhaa . . . kera lasten, nehän aina kärsivät eniten aikuisten draamoissa.

  Oli sitten salaseuran salainen agentti värvännyt paikallisen talkkarin tiiraamaan teleobjektin läpi taphtumia, joten salainen agentti ei tule saamaan täyttä korvausta. Näin se piiri pieni pyörii talkkarienkin kesken.