perjantai 7. helmikuuta 2014

Railin rallatukset.

  On näköjään Mia Mari Johanna saanut myynkin, kuin henkisen yhteyden luottoennustajaansa Railiin. Toki jokainen "ennustaja" on "nähnyt" että rahaa on tulossa ja oikein roppakaupalla . . . tai sitten ennustuksessa on Tukiais- lisää mukana. >> Hän sanoi taas ehkä 100 kerran, että minun luokseni on tulossa todella suuri rahakortti (sen saa vain 1 ihminen sadasta.) << Ei ole siis tukiaisista tukevin jättänyt lottoa vetämään . . .
  Ja pikkusiskolla ei tule menemään hyvin, varsinkaan isoimman (painonsa puolestakin) ja ei onnistu tulevaisuudessakaan omakotitalon hankinta, vaan joutuu muuttamaan kerrostaloon sivan kassojen kanssa. . .

  Ilmeisesti Mia Mari Johanna on saanut pillerit jonkinmoiseen järjestykseen, kun "lapin ruutanaa" ei ennustuksessa nähty . . .

  Talkkari vähän epäilee näitä "ennustajia" . . . Sillä jos ne osaisivat oikeasti ennustaa, niin miksi ne ei sitten vetele joka viikko loton pääpotteja itselleen. Vai onko olemassa joku salainen kunniakoodisto, joka sen estää ? ? ? Talkkarikin tässä nyt ennustelee seuraavaa: Huomenna on lauantai ja monella on kankkunen eilisen ryyppämisen jälkeen . . . ja jokunen piltti polkaistaan käyntiin saunassa käynnin jälkeen . . .