perjantai 14. helmikuuta 2014

Vertaishaikuisuutta.

  Mia Mari Johanna Tukiaisella on glamourisesti aiheuttanut kansan parissa jonkinmoisia ja perin huvittaviakin tapauksia, missä ihmiset ovat alkaneet matkimaan Tuksua jollain tapaa. Joku tai jotkut, Talkkari tietää ainakin yhden tapauksen, jossa henkilö on nykyistä ulkomuotoa (läski) myöden kopio Tuksusta.
   Netissä pyörii nytkin yksi onneton elämässään epäonnistunut, joka keinolla millä hyvänsä yrittää päästä oikein julkikseksi . . . Ensin kunnallisvaaliehdokkaana, sitten rikollisen ja ainoan naispuoleisen ns. Mc- klubin perustajajäsenenä. Ja melkein viimeisempänä ollen Mia Mari Johannan manageri ja jonkinlainen vara- taustahuojuja muutamalla keikalla viime kesänä.
  Pienimuotoisen yrityksen ja jonkinlaisen pullantuoksuisen onnistumisen tunteen tämä vapaaehtoiseksi päihdetyöntekijäksi tituleeraava päihteiden (laittomienkin) käyttäjä sai äskettäin saamalla lähestymiskiellon Mia Mari Johannaa kohtaan, kera kihlattunsa. Ei tarvitse enään pelätä pulkkamäessä, huostaanotettujen lasten kanssa. Tosin miten omaan lapseen kohdistuva lähestymiskielto toimii ja miten tapaamiset on sitten lain puitteissa järjestetty, on täysi mysteeri.

  Entisen manageerattavan oppi on tuottanut hedelmää mm. blogin muodossa ja tuttuja fraaseja, kera uhkailun ja totuutta muunnellen blogissaan . . . Jotenkin tutun oloinen lainaus Mia Mari Johannalta:  Nytkin kun kirjoitan tätä kyyneleet valuu poskiani pitkin, miten viranomaiset ja oikeusvaltio antavat tämän jatkua ja kuinka pitkään? Toki sisätiloissa ei kyyneleet sentään eivät jäätyneet tai jotain sinnepäin . . . ja yhdistyihän kyseisessä virkkeessä Tukiaisen toinenkin teesi: En ole koskaan tehnyt mitään väärin . . .
  Ei taida puuttua, kuin adressi että WOMAN`S Mc:n (kuulemma jossain ladossa on joku pyöränraato makaamassa) perustajajäsen saisi lastensa yksinhuoltajuuden.

  Mutta viikonloppuna juu/ei tapahdu mitään erikoista. Juu, se että kihlatulleen (Jarna Lahdenvuo, Jarna Leskelä, Kristiina Kervinen) tuoneen turkin näkisimme morsiammen päällä, josta hehkutti kun mies Lapista tuli . . . Ja EI, että Mia Mari Johannan keikka toteutuisi viikonloppuna jossain päin Suomea. Mia Mari Johanna on glamourisesti oivaltanut, että mustat vaatteet hoikentavat, joten ennen onnistuneita ja tuloksia (todellisia) kavitaatiohoitoja, lienee se tulee olemaan käytetyin väri (toki Julian muistoa kunnioittaen).