maanantai 24. helmikuuta 2014

Maaseutukiertuetta . . .

  Onkohan Mia Mari Johanna glamourisesti karistanut pääkaupungin pölyt lopullisesti ja siirtynyt suorittamaan, yhdistettyä keikka- ja kuntoutuskierrosta maakuntiin ? ? ? Toissa / viime viikolla sai kunnian nauttia Satakunta ja Pori.
  Tosin Porissa meni sukset ristiin uuden entisen managerin kanssa ja lähtö tuli poliisin avittamana. Toiseksi viimeinen havainto oli Forssassa nakkikioski- jonosta, mutta sekin saattaa olla vain glamourista ja raskasta väärinkäsitystä.
  Talkkarille on varovaisesti kuiskuteltu Janakkalan suunnalta, että siellä Mia Mari Johanna pyörisi paskaisissa vaatteissaan  . . . ja todentaminen oli tapahtunut hajun perusteella.

  Ja taasen on myös otettu raskaat aseet käyttöön, kun antamiaan koiria ja sikaa Mia Mari Johanna yrittää perätä takaisin pikkusiskoltaan, oikein rikosnimike on tarkentunut kalvaltamiseksi . . . Talkkari on ihan huvikseen tutkaillut asiaa: Kavallus on anastusrikoksen erityinen muoto, jossa henkilö anastaa hallussaan olevaa omaisuutta. Kavalletun esineen haltuunsa vilpittömässä mielessä saanut henkilö ei ole velvollinen luovuttamaan esinettä sen oikealle omistajalle muuten kuin saamalla sen arvoa vastaavan lunastuksen (rahana). Jos esine on viety varkaudella, on sen vilpittömässä mielessä saanut velvollinen luovuttamaan esineen omistajalle lunastuksetta.

  Ja lienee Tukiasmaiseen tapaan, ei normi rangaistusastekko riitä, vaan vankilaa tulee jokunen vuosi ylimääräistä.