tiistai 18. helmikuuta 2014

Lähestulkoon . . .

  Mia Mari Johana on sentään selvinnyt tappajaraatelijakoiran kynsistä, joka kesken raskaan rikostutkinnan viedään lopetettavaksi. Kun edesmennyttä siskoa, lähes kuukausittain tai useammin viimeisen vuoden aikana lanssilla sairaalaan, niin isoin (todellakin painonsa puolesta) on myös kyseisen tappajaraatelijakoiran äkillisen ja arvaamattoman hyökkäysen johdosta, kuin siskonsa muistoa kunnioittaen on sitten lanssilla kärrätty ensiapuun. Iines Ankka- törkytupa- huulien kohtaamia vauriota ei ole vielä tiedossa, eikä Talkkarin tututkaan kolleegat ole halukkaita kertomaan näkemästään . . . Yhdellä harjoittelija- talkkarilla on kuulemma menetänyt hajuaistinsa, kun Mia Mari Johannan ohi oli mennyt tarkoituksellisen vahingossa, poika parka . . .

  Mutta sentään Mia Mari Johanna on kunniattunut oikeuden päätöstä. lahestymiskiellon osalta . . . ei ole puhelin pirissyt tai s- postia tuupannut tulemaan melkein "julkkiksen" mm. Woman`s Mc:n perustajajäsen yms. ja Aertolle . . . Arto tosin on kuulemma joutunut taas tien päälle ja lie taas löytynee jostain Angelin erämaasta jostain teltasta tai turvemajasta . . .

  Kervinen on taas ihmetellyt elämän kummallisuuksia plogissaan . . . Lie jotain hässäkkä on ollut, kun kuulusteluihin neljästä (4) eri syytteestä, lie sitä sen ainoan suomalaisen naispuoleisen rikollis- moottoripyörä ( jossain ladossa kuulemma on joku mp-  raato) kerhon arki on . . .
  Rampata nyt alvariinsa kuulusteluissa, kun vielä jossain vaiheessa isillään olevien lasten kanssa olisi käytävä pullantuoksuisena pulkkamäessa . . . ja tällä kertaa ilman kihlattua  "Lapin Ruutanaa".