maanantai 17. helmikuuta 2014

Muokkausta . . .

  On Mia Mari Johanna ottanut glamourisen raskaat keinot käyttöön, kun muutoin ei ota kavitaatiohoidot onnistuakseen . . . eli kuvankäsittelyn. On siinä tietokoneessa täytynyt olla mahtava välimuisti, kun tuhdimman Tukiaisen kuvia on muokattu . . .
 Tässä varsinainen taidonnäyte:
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Valmistautumassa-Kankaanpaan-keikkaani-1522014/1032907
 Ja tässä jokunen aikaa sitten otettu kuva (ps. jos on heikko vatsa, ei kannata katsoa linkkiä)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/408704_4765749022767_598310950_n.jpg
  Tosin linkissä ei vielä ns. Iines Ankka huulia ei ole muokattu . . . ja kuva oli / on pelkkää hyvää mainosta Mia Mari Johannalle, Talkkari kun on hellämielinen . . .

 Todellakin keikka oli Kankaanpäässä viikonloppuna . . . Mutta valitettavasti täytyy todeta seuraavaa: Talkkarien salaseuran salainen agentti 0002 oli retkahtanut ryypäämään jossain Satakunnan suunnassa  . . . joten toisen käden tietoon on Talkkarin tyydyttävä ja lienee sen uuden salaisen agentin etsiminen aloitettava, eli voi laittaa meiliä ja yhteistietoja, sekä referanssejä.

  Mutta toisen käden tietoa Kankaanpään keikasta ja muustakin viikonloppuna tapahtuneesta lyhyen ytimekkäästi:
 Normisetti, poislukien ryhtäiden näyttäminen (onhan suruaika)  . . . Härdelliä manageerin koiran kanssa ( joutuu raskaaseen rikostutkintaan, todella raskaaseen "vähintäänkin  Johannan painoiseen") oli kuulemma "maistellut" Tukiaisen turpaa tai jotain sinnepäin (koira selviää myrkytyksestä) ja tottahan toki perinteisesti paskat housuun efetikin oli tapahtunut, kuin kliimaksina viikonlopun alkuun tai loppuun. Siis näin lyhyen, mutta perinteisen kaavan mukaan.