torstai 13. helmikuuta 2014

Paljastuskirja . . .

  Talkkarin on vihdoin ja viimein saanut luettua loppuu, Koko kansan Johanna- paljastuksia kulissien takaa. Olihan se urakka, pahempi kuin lukion pitkä matematiikka . . .

 Ei kirjassa nyt varsinaisesti mitään uutta uutukaista paljasteta, vaan lähinnä jutut on huhujen ja glamouristen kirjoitusten todentamista. Talkkarien salaseuran salainen osasto, mikä on perehtynyt ao. henkilöön hieman tarkemmin, ei todellakaan hämmästellyt Mia Mari Johannasta kirjoitettua ja on siinä sivussa päättänyt antaa ei- lääketieteellisen julkilausuman ko. henkilön persoonasta:

  Lyhyen ytimekkäästi voidaan todeta, hullu mikä hullu. Vain villinä arvauksena, että jo geeneissä on ollut jotain vikaa ja vielä kun prisessaleikkejä leikitään vanhemalla iällä. Niin sitä nyt niitetään, mitä on aikoinaan laitettu siementä vakoon . . . Myöskään on voinut olla niin, että isäpapa on vielä raskauden lopuvaiheessa paukutellut äitiä kunnolla ja siitä johtuen lasten päälaki / aivot ovat saaneet iskuja, josta johtuen syntynyt eriasteisia vammoja . . .

   Ja näyttää, että kaikkien lapsien kohdalla joskus se järjenvalo sammuu tai ainakin alkaa lepattamaan.
Mia Mari Johanna on: Narsisti, kleptomaani, pilliristi, alkoholisti, prostitoitu, parittaja,