perjantai 28. helmikuuta 2014

Kolme "melkein" pientä . . .

  Porsasta tai oikeammin Talkkari(nkin) mukaan yksi pikkusika, yksi kumitissiemakko ja yksi helvetin iso maho kumitissiemakko. On näköjään laittautuneet yhteen käsilaukkuhomo, tuhdein Tukiainen ja Kalinainen . . .
http://www.seiska.fi/Henna-Kalinainen/Ihanaa-viikonloppua/1034029

  Eli odotettavissa on vilkas viikonloppu ainakin poliisin puolesta, kun Talkkari kyseli tutuilta poliiselta asiasta Helsingissä. On karhuryhmä korotetussa hälytysvalmiudessa, sekä puolustusvoimilta on kysytty apuja ns. biologisen uhan torjuntaan.

  Mutta talkkarien salaseuran salainen osasto on saanut lisää postia alokasharjoittelijalta. Johan tuo kokeili olla paskat housussa, mutta vartin vaan kesti sitä olotilaa. Nyt tämä hyväkäs on kokeillut pitää meikkejä 24/7 . . . tosin se kokeilu kesti tasan 22 tuntia . . . meinasi kuulemma silmät turvota umpeen.
  Talkkari kun ei ole eikä tule koskaan harrastamaan meikkaamista, niin on vain arvausten varassa miksi näin kävi, vaikka tämä alokasharjoittelija oli kertomansa käynyt hakemassa oikein kosmetologi- liikeestä kallein ja parasta. Tosin tuntematon "suuruus" oli pinkki herpeshuulipuna . . . ei kuulemma ole muotiväri ollut vuosiin, ellei pidempäänkin.