maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ääni- Teemoja . . .

 On näitä kaiken maailman teemapäiviä ja viikkoja, eritoten näyttää tänäkin keväänä poliisilla olevan meluavat ja möykkäävät mopot ja moottoripyörät. Talkkarilla ja perheellä ei liene ole ongelmia ao. asian kanssa, ellei talon teinit ole mopojaan värkänneet uuteen uskoon. Talkkarin melkein museoikäinen kuljetin kun on melkein patarautaa eikä mitään virityksiä ole tullut tehdyksi, jos niitä vaaleanpunaisia hapsuja kahvojen päissä lasketa mukaan.  Talkkain mopottimessa vaalitaan alkuperäisyyden nimiin, niin liekö jätskikauppiaatkaan mitään mahtanevat kilinöille ja kolinoille. Äänenvaimentimetkin ovat alkuperäisiä, tosin sisävillat tulivat muistaakseni ulos noin 10 vuotta sitten ja ihan käsin avittamatta. On tuolla tallin ylisillä uudet, ihan tehtaan pakkauksessa olevat, mutta mitä niitä vaihtamaan kun pakokaasut tulevat vielä oikeasta päästä ulos.
  Talkkari kun on melkein umipikuuro, ainakin akan mukaan kun kyseeseen tulee joku kotihomma. Pitänee muijalta ottaa kirjallinen lausuma mukaan kuuroudesta, niin voi poliisille näyttää sitä tarvittaessa. Menee vähän niinkuin yksiin heidän käyttäämään tai tulevassa äänivalvonta- teemaviikkojen oletetun laillisen ja määräysten mukaisen fonien ja desibelien mittausten kanssa. Mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä, muijan lappu on virallisempi ja kestää paremmin vaikka oikeudessa katsastella.
http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/poliisilla_uusi_tehotarkkailun_aihe/

  Tosin se jokavuotinen motoristien parjaus on alkanut ja on hyvässä vauhdissa, hätäisimmät lehdet kun ovat käyttäneet pari vuotta vanhaan materiaalia. Tosin eiköhän taas joku jarnosaarinen- syndrooman saanut järjestä uutukaisen uutta vähintään ennen juhannusta, liekö kumminkin vapun kieppeillä netistä löydy uusimmat koheltajat.