maanantai 2. huhtikuuta 2012

Mällejä, mutta muualla.

  Isot pojathan tietää, että nyt ei puhuta purutupakasta tai "siitä" vaan ihan tavallisesta ajoneuvojen välisestä väkivaltaisesta kohtaamisesta. Ja kun suomen kansa on mitä on, niin Talkkarinkin on ihan pakko muistella että helmikuun alussa pääkaupunkiseudulla mällättiin huolella ( noin 250 mälliä ), niin muualla maassa vittuiltiin urakalla  ? ? ?
  Paistaa se aurinko risukasaankin, vaikka sanotaan hämäläisiä hitaiksi niin kumminkin ovat liikenteessä niin melkein samoihin lukuihin ovat päässeet, kolarien määrässä. Mitä luultavimmin aamusella alettiin tuumia niiden vasta laitettujen kesärenkaiden vaihtoa takasin talvirenkaiksi. No, liekö sitten ei tarvitsekkaan vaihtaa tuumii mällin ajanut Tamperelainen, kun luultavimmin kevät on todellakin tullut kun kiesinsä saa korjaamolta pois.

  Niin ja mällistä tulikin yksi vitsi mieleen: Hämäläismies meni lääkäriin kertomaan vaivastaan, kuulemma kihelmoi siellä alapään jatkeessa. Lääkäri sitten kyselemään, että milloinka sitä ollaan olut "sillain" naisen kanssa, johon hämäläinen vastasi, että viime viikolla. Lääkäri kertoi diagnoosin: Siemensyöksyä sielä tuppaa tulemaan illalla, ei sen pahempaa vikaa miehessä ole.