maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tukiais- rangaistus kärsitty.

  Talkkarin akkahan tässä viime viikolla määräsi karmean rangaistuksen kärsittäväksi, katsoa telkkarista Tukiaisesta kuvattuja kohelluksia vuoden ajalta. Koville se otti, mutta mikä ei tapa se vahvistaa, Talkkari luultavasti tämän katselusession jälkeen on melkein valmis kohtaamaan vaikka kuoleman silmästä silmään.  Ja varmman vakuudeksi vielä Talkkari kurkkasi Tukiaisen blogia, vähän niinkuin katumusta osoittaakseen akalleen. Kaikkeahan sitä on tehtävä rakkautta osoittaakseen . . .

  Räävittömyydessään  ja elopainojenkin puolesta Tukiais- klaani vie eittämättä selvän ykköstilan ja ihan miltä kantilta katsottuna tahansa, koko maailmassa. Täytyy Artolla(kin) olla tapulissa vikaa, kun erittäin ylipainoisen  ( painoindeksi varmaan yli: 34:n ) ja alkoholisoituneen sekakäyttäjän kanssa menee naimisiin ja jää vielä hengailemaan kuvioihin. Täytyy miehen olla julkisuuden kipeä, kun tämän tien valitsi glamouriin. Vai saako ns. poronpurija kummaltakin pesää, riippuen siitä kumpi on selvempi tai sekaisempi  ? ? 

 Ja blogissaan tämä The Fat sitten ihmettelee ja kauhistelee julkaistua materiaalia, liekö ollut se isoputki päällä kun ei ole kameroita huomannut keikoilla tai muutoinkaan elämässään. Jo jonkin aikaa Talkkari on epäillyt, että Fat:llä on jonkinmoinen haamukirjoittaja päivittämässä tämän yksipuolista koomakerrontaa ja näkemyksiään asioista. Asia ei liene ihan niin yksinkertainen, sillä onhan Johanna ylioppilas . . . onhan  ? ? ? 
  Lienee totuus lässähtänyt päin turpeaa turpaa, kun on luonnehtinut omaa ulkonäköään:>>> Näytin 400 kiloiselta sotanorsulta <<< Siitä se paraneminen ja laihtuminen alkaa, jos on alkaekseen . . . .  Jossain jenkki- laihdutusohjelmassahan ensin piti läskin tajuta olevansa läski ja sitten itse haluavansa muuttaa muotoaan ja elopainoaan. The Fat:llä ei lienee ollut aikaa, kun piti niitä miljonäärejä metsästää . . . .

 Talkkari lähetteli serkulleen Australiaan näiden hihhulien tekosia . . . . hiljaista on ollut . . . .