keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Paaterointia ja muuta samanlaista sälää.

  Taas on T( P)aateron suusta päässyt taas ns. samakko, jota ovat pari ex- poliisia ja nykyistä kansanedustajaa "Tollo" - Tolvanen ja  "Tom-Tom" Pacalen ovat myötäilleet, että pitäisi kieltää rikollisjengiin kuuluminen ja jengiliivien käyttö. Näköjään entisistä kelvoista poliiseista on sitten Arkadianmäellä  tullut aivottomia napinpainajia ja juujuu-miehiä. Tai sitten suuressa suurudessaan ajattelevat, että normi- kansalaisjärjen käyttö ei kuulu enään käytettävissä olevaan, mutta vähäiseen aivokapasiteettiin. Siinä meni noin 40- vuoden poliisiuskottavuus viemäristä ohi Viikinmäen puhdistamon suoraan mereen.  Ja juujuu- miesten joukkoon toki on liittynyt lähestulkoon koko poliisiylijohto. Liekö Tolvanen, Pacalen ja ylin poliisijohto on luntaamalla päässyt poliisikoulun kokeista läpi siitä osiosta, niistä joissa käsitellään perustuslakia ja kansalaisen oikeuksia ? ? ? T(P)aaterollahan tällaista pelkoa ei ole, kun ei ole kuulemma käynyt aitoa poliisikoulua.

  Mutta onneksemme vielä löytyy korkeammin koulutetusta kansanosasta professori Matti Toivosen ja virassa toimivista poliisista rikosylikomisario Jari Aarnion muodossa järkeviä ja perusteltuja kannanottoja. Toivanen vertaa aivopierua, 30- luvun punaisten paitojen kieltoon ja Aarnio taasen rikollisjengiin kuuluvan tunnistamista ihmisten joukosta.
  Kansa kyllä tietää ketä on paha ja ketä pitää karttaa, mutta Aarnio tuli paljastaneeksi pienen taktisen heikkouden poliisien toiminnasta, mutta suotakoon tämä pieni lapsus hänelle anteeksi.
  Ei sen puoleen, muukin kansa nauraa hohottaa tämän trion, tres stupidos mutta  toivottavasti ei sentään triumviraatin möläytyksille.

  Jos Haloskan läksiäisjuhlat maksoivat sen 200 t euroa, niin eiköhän jostain raapaista vaikka 2 miljoonaa euroa (T)Paateron erorahastoon, ehdottomana edellytyksenä kumminkin ettei avaa suustaan ja menee helvetin kauas täältä.