perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kyöpelivuoren kiitäjät.

  On "se" aika vuodesta, kun noita- akat kipuavat luutiensa päälle ja lentää liihottelevat taivaalla. Tosin jo jokusen vuoden ajan on EU määrännyt direktiivin, itse lentolaitteesta mutta myös ns. lentopinnoista missä voivat suhailla pääsiäisen aikaan. Tiedä häntä sitten tottelevatko noidat niitä, naisia kun ovat. Tai siis Talkkari olettaa heidän olevan naisia, kun hameet helmat paukkuen mennä vipeltävät taivaalla, tosin näin metroseksuaalisena aikana voi jokunen transu kulkuset kylmästä kilistellen suhata taivaalla, sillä ei ole tänä vuonna onni ole myöden säiden puolesta. Johan näitä on palkattu kuulemma lento"emoiksi" johonkin lentoyhtiöön töihin. Olisi siinä tunnetulla lentoemäntä-nipistelijä- Väyrysellä, varsinainen tositv:n risky affair

  Talkkari on huomannut tämän käänteisen ilmastonlämpenemisen kun on aloitellut käytännönkoetta ruusupuskiin kuseksimalla, ei edes lämmin ajatus naaraastani meinaa saada suvunjatkamisjatkettani tulemaan ulos kolostaan ja toimittamaan tuikitärkeää toista tehtäväänsä, meinaa siinä kusi nousta päähän mutta sentään yläpäässä litisee ja lotisee vielä.

  Johan lankalauantaina aloittelevat nuoret pikkunoidat ja trullit olivat liikenteessä ja Talkkarin akkakin vähän sai vaikutteita niistä tuunattujen risujen heiluttelemisesta ja huitomisesta, vaikkei ole ihan niin kuin nouri olisi olettanut ja otaksunut perinteestä . . .  Kiitos vaan kysymästä lukijat, Istuminen onnistuu Talkkarilta ihan hyvin, kunhan muistaa ottaa perseuksien alle pari höyhentyynyä. Ja valmisteillä on kirjanen tästä johtuen tai siitä syystä: 100- tapaa istua kivuttomasti tuolilla tai ainakin näyttämättä sitä kenellekkään. 

 Mutta alkaa olla NE hetket käsillä, kun noidat alkavat lennellä ympäri taivaankupua ja mellestelemään mielensä mukaan. Talkkarinkin  residenssissä on kohta hiljaista, kuin jeesuksen haudassa pääsiäisenä, sillä tuo noitani lähtee helmat paukkuen liihottamaan. Sentään ei ottanut Talkkarin parasta ja vanhinta luutaa kulkimekseen, sillä se on vain tuunattu pihojen putsailuun, ei lentämiseen.

 Mutta nämä ovat vasta ensitunnelmia ja tulevaa Kyöpelivuoren kiitäjien kaarteluun taivaalla Talkkarinkin on aika valmistumaan, ensi vaan täytyy kaukotorjuntaan käydä etsimässä ja virittämässä kaikki hanalliset ja hanattomat haulinheitto- koneet ja lähitorjuntaan Talkkari löysi korsustaan, sieltä kirsikkapuun alta määrättömän joukon tyhjiä pulloja. Kierrekorkeissa lukee ALKO ja Rajamäki, mutta Talkkarilla ei ole mitään hajua mistä niitä on talven aikana sinne tupsahtanut, mutta jotain kirkasta temppulientä niissä on ollut. Talkkarin komentokorsu, siellä pajupuun katveessa vaikenee vain hetkeksi mutta päivityksiä tulee tasaiseen tahtiin.