lauantai 21. huhtikuuta 2012

Siirtynyt . . perjai-illan Huuma.

  Totutustihan Talkkari on joskus jopa melkein itkua vääntäin raportoinut kaikelle kansalle perjantaisaunan sattumuksista. Kaikelle kansalle kiitos jaetusta ilosta ja surusta ja niitä kaikista niistä helvetin Hello Kitty- korteista.
  Mutta teknisestä syistä johtuen, eli muija ns. "siivosi" tietokoneen . . .  sain muuten pelastettua keskusyksikön pesutuvan aulasta, kun muija odotteli vuoroaan.  Anopilta oli moisen ohjeen saanut, kun kuulemma paikallisessa marttakerhossa olivat Somerolla suositellet ja kokemuksen mukaan toiminut.
  MUTTA, se ei ollut tämän päivä pahin painajainen. Talkkari kun ajateli vähän siistiä kuontaloaan ja partaansa, omaan malliin. Tuli vaan tehtyä YKSI virhe, pyydettyä akka tarkastamaan taitavan partutointini tulos. Johan tuo löysi vikaa ja ylimääräisä karvoja päässäni. Talkkarin pään otti akka kainaloonsa ja sitten aikoi tosi toimi. Ei haitannut vaikka karvanpoisto koneesta irtosi SE karvoja poistava osa, vaan tuo naaraari jatkoi valitsemallaan tiellä - Ylimääräiset karvat pois hinnalla millä hyvällänsä.
  Lähtihän nekin karvat, mitä Talkkari pyysi, mutta samaan sysyyn lähti myös "ohimennen" kulmakarvat ja rintakarvat jne. jne, mutta suurimmalta osin turpaa jäi ne pelastetut. Vähän Talkkarilla olo on, juuri kerityllä lampaalla, mutta helvein tylsällä terällä tehtynä.

  Terveisin: Talkkari sieltä kirsikkapuun alta olevasta bunkkerista . . .