keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kevät keikkuen tulevi . . .

 Talkkari jos siiteeraisi suoraan tätä runon pätkää, sillä yksi hyvännäköinen pyrstö tuossa töistä tullessa heilui edessä. Onnekseen Talkkari muistaa edelleen yhden kaverin kohtalon, kun otti ja katsoi liian pitäkään hyvännäköistä mimmuä. Törmäsi tolpaan, mimmi avuksi ja kaverin "hieman" löysät leukapielet hoitivat loput. Niin että onnea vaan teille ja teidän lapsille, sinne jonnekin. Talkkarilla vanhana ja vakaassa parisuhteessä ei tällaisia törmäyksiä tule, mitä nyt vähän niitä perseitä tule tiiratuksi, ihan vähän vertailumielessä, itsesuojeluvaisto kun Talkkarilla on vahva ja kiinteää grilliherkkua on tarkoitus kesässä pureksia.
 Mutta valitettavasti se tuo taas erään alleriaoireen Talkkarillakin esille. Valelääkäri kun teki oikean diagnoosin tässä mennävuosina, ilmojen lämmetessä näet pillupölyn määrä lisääntyy oleellisesti ja aiheuttaa verentungoksia ja nenän kutinaa, eräänlaista allergiaa siis Talkkarillakin
  Ja onhan se ilmiselvää, että kun hameen helmat lyhenevät niin tuulettava vaikutus kasvaa ja toiseksi ennen sitä persettä etsittiin sieltä alushousuista, niin nyt niitä housuja etsitään akkojen persvaosta. Ihan yksinkertaista ja suoraviivaista päättelyä ja empiiristä tutkimusta.