tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kesää suunnitellessa . . . naturismia.

  Talkkari on tässä vähän katsastellut lomapaikkoja sillä silmällä, jos vaikka tulevassa lomapaikassa voisi kirmata kuin pikkulapsi, vailla vaatteita ja vastuita. Johan nuoruudessa on vedelty ympäri korttelia kulkuset kilsten, vedonlyönnin tai kännin seurauksena ns. viuhahduksia.
  Mutta nyt Talkkari kera akan on ajatelllut repäistä ihokkaan päältä ja kävellä armaan kanssa aatamin ja eevan asussa kohti laskevaa aurinkoa. Se mitä tapahtuu auringon laskun jälkeen on sitten raakaa seksiä ja pimeydestä johtuen ( luojan kiitos ) vain kahden parittelevan ihmisen kiimaita kukertelua, jos runollisesti haluaa sen ilmaista.

  Talkkarinkin kaveri oli etelässä erehtynyt kerran ( uskokoon ken haluaa ) nudistirannalle ja pakkohan siellä oli riisua vaatteet, ettei turpaa olisi tullut kun olisivat luulleet pervoksi tirkistelijäksi. No kaveri oli ensin häveliäästi katseskellut sormien välistä sitä lihan liikkumista ja hyllyvien ryntäiden hölskymistä. Oli kuulemma naisten 100 metrin juoksukisaa järjestetty aktiviteetiksi rannalla. Miehille oli järjestetty vastaavasti 100 metrin uinti, mutta kaveri ei osallistunut huonojen mökkiuinti kokemusten takia, oli kroolatessaan kerrankin vahingossa mukanaan vetänyt kylän muikkuverkkoa mukanaan .
 Siinä kaverilta kysellessä että miten meni rannalla olo, niin mies näytti selkäänsä. Oli kuulemma alkukankeudesta johtuen joutunut makaamaan vain vatsallaan rannalla ja aurinko oli polttanut vesirakkoja selkään ja perseeseen.
 Talkkarilla ja vamaan monella muullankin oli varmaan hieman kovat paikat, jos ja kun Heidin näkisi nudistirannalla.
 http://www.hs.fi/kulttuuri/Heidi+Klum+nakukuvaan+Olen+joka+tapauksessa+nudisti/a1305560072561