tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tylytyksia ja vaihtoja, eli koko repettuaari .

 Ihan suuren maailman mukaan täälläkin menee julkkiskohut, mutta toki vähän pienenmässä mittakaavassa.
Jussi Lampi, Jussi Parviainen ja Nipa Neuman ainakin ovat tuoneet julki ihastuksensa, ikäeroa vanhoihin vallattomiin miehiin on luokkaa - 20 vuotta tai enenmän. Toki nuorempi nainen rinnalla näyttää hyvältä, mutta jotain rajaa sentään. Talkkarikin kun muijan vaihtoi nuorempaa, niin ikäero oli ja on luokkaa 5- 8 vuotta. Pakko laittaa ikähaarukkaa, muutoin kotona ei kunnian kukko laula, korkeintaa Talkkari ulvahtaa kerran ja sitten kuuluu vaan korinaa.

 Talkkari kun lähestyy seniori-ikää ja tuo ulkomuotokaan ei ole parantunut muutamista kolhuista, niin silmiin pisti etelä- etelä suomalaisen akan kiekaisu lehdissä:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/anu-saagim-tylyttaa-jos-on-ruma-ja-vanha-on-sairas/art-1288459637348.html
  Että, ruma ja vanha on mukamas sairas, olisikohan tullut joku venäjäkielinen lapsus tai käänösvirhe. Rouva Saagim tuo armoitettu ”Gonjan prinssin” ex- puoliso, rahaa antaen tänne itsensä naitattanut Sosialististen Neuvosto Tasavaltojen Liitosta ja tarkemmin vielä Viron sosialistinen neuvostotasavallasta ( Eesti Nõukogude Sotsialistlik Vabariik / Эстонская Советская Социалистическая Республика ) ottaa ja menee tällaisen kiekaisun päästämään.
  Hänen mielestään Suomalaiset naiset ovat rumia, miehet juoppoja jne jne ja ihan pokkana kaikkea kansaa yleistäin. No käännetään yleistys sitten toisinpäin: Kaikki virolaiset, eritoten vironvenäläiset miehet ovat lestinheittäjiä ja gangstereita, sekä alle 50 vuotiaat virolaiset naiset ovat prostitoituja. Asiat eivät ole kyllä näin, veljeskansat sen kyllä tietävät.

  Alkaa entisellä Viru- hotellin hengaajalla ikä painaa ja alkavasta rappeutumista estääkseen menee mollaamaan "vähemmän" kauniita ja "vähemmän" nuoria. Talkkari kavereineen pyytääkin veljeskansaa lähettämään Anu  Kirill Voinov:in kotiovelle tai suoraan sisään tämän residenssiin, kyllä venäjä opettaa . . .